SuperBingo laimēti 158 672 eiro un automašīna Peugeot 2008

15.jūlija SuperBingo TV šovā kāds pagaidām nezināms spēlētājs laimējis SuperBingo, t.i., naudas laimestu 158 672, 26 eiro apmērā. Laimīgā ātrspēles kvīts ar vienu variantu bija iegādāta SIA Narvesen Baltija, Dundagas iela 15, Talsos. Spēlētājs par pirkumu bija samaksājis 1,50 eiro. Šogad šī ir jau trešā reize, kad laimēts SuperBingo. Janvārī laimētājs saņēma 240 138 eiro, bet pavisam nesen, jūlija sākumā, kāds spēlētājs laimēja 196 808 eiro.

Savukārt Diāna Miltiņa no Tukuma, griežot Lielo laimes ratu, tika pie jaunas automašīnas Peugeot 2008. “Līdz šim braucu ar 1999.gada Volvo S80, un jauna automašīna man bija ļoti nepieciešama. Jau biju sākusi to meklēt, bet bija iekšēja sajūta, ka nevajag ņemt jaunu kredītu.” Sajūta izrādījusies pareiza, turklāt Diānai tieši Peugeot 2008 ļoti patīkot. Viņa atzīst, ka ļoti paveicies. “Es neesmu regulāra loteriju spēlētāja. Biļetēs, visticamāk, pat 100 eiro neesmu iztērējusi,” Diāna stāsta un atzīst, ka tomēr jūtas nopelnījusi. “Es daudz strādāju. Esmu pults operatore apsardzes firmā. 2 diennaktis darbā, pusotra brīva,” saspringto režīmu klāsta Diāna.

VAS Latvijas Loto ir Latvijas nacionālais loteriju uzņēmums, un tā vienīgais īpašnieks ir Latvijas valsts. Latvijas Loto darbības ideja balstīta uz loteriju nozares pamatbūtību — iedzīvotāju brīvo līdzekļu piesaiste, no kuriem daļa tiek izmaksāta laimestos un daļa kā papildu finansējums nonāk valsts budžetā. 2016. gadā Latvijas Loto valsts budžetā nodokļu, nodevu un dividenžu veidā iemaksāja vairāk nekā 8,2 miljonus eiro. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar