Street Burgers veiksmes stāsts

Aleksandrs Vēvers multinews.lv pastāsta, ka ceļš līdz otrā Street Burgers atvēršanai neesot bijis grūts, taču ilgs process. Šobrīd esot atrasts potenciālais stratēģiskais investors, ar kura palīdzību būs iespēja atvērt ne tikai otro, bet, iespējams, arī trešo un ceturto Street Burgers Latvijā.

Otrais Street Burgers atvērts Vecrīgā, lai atrastos tuvāk „aktīvajam centram” un piesaistītu ne tikai vietējos iedzīvotājus, bet arī tūristus. Bez īpašas reklāmas Street Burgers jau panācis lielu popularitāti jaunajā atrašanās vietā, līdz ar to tiek plānots, ka izmaksas par dārgo atrašanās vietu, kas mērojamas 120 tūkstošu apmērā, tiks atpelnītas.

Street Burgers strādā lielākoties gados jauni cilvēki, kuri netiek atlasīti pēc to profesionālās pieredzes, bet gan atraktivitātes, spējas būt harizmātiskiem un ar entuziasmu strādāt varošiem.

Uz jautājumu, vai tiek plānots attīstīt biznesu arī ārpus Rīgas vai pat Latvijas, Aleksandrs Vēvers atbild ar angļu izteicienu, ka viss jāplāno „one step at a time”. Vairāk gan plānos ietilpst attīstīties ārzemēs, pārdodot franšīzes.

Street Burgers izceļas ar to, ka piedāvā burgerus, kas gatavoti tikai no Latvijā ražotas gaļas. Sevišķi tiek izraudzīta liellopa gaļa. Tiek plānots atvērt arī pašiem savu cehu Rīgā, kas būtu pēc iespējas tuvāk Street Burgers atrašanās vietām, lai produkcija būtu svaiga un netiktu saldēta.

Lai attīstītu savu biznesu Latvijā, esot jāapzinās galvenais riska faktors, kas saistīts ar cilvēku mazo skaitu, stāsta Aleksandrs Vēvers. Latvijā esot liela konkurence ēdināšanas jomā, taču Street Burgers no citām vietām atšķiras ar to, ka iespējams uzzināt, no kurienes piedāvātais produkts iegūts, ko daudzās citās vietās nav iespējas uzzināt. Ir rentabli strādāt, ja ir labs produkts, ko piedāvāt, un uzņēmējs var būt godīgs pret klientu, jo tas veicina abpusēju sadarbību.

 

Teksts : Anna Ūdre

Foto : Inga Nestere

TOP Komentāri

avatar