Strazdumuižas internātvidusskolā atklāts vingrošanas laukums

Ar svinīgām uzrunām, paraugdemonstrējumiem un atrakcijām bērniem šorīt atklāja jauno Strazdumuižas internātvidusskolas vingrošanas laukumu. Pasākuma laikā bērni jau varēja iemēģināt nupat atklāto laukumiņu, kā arī piedalīties citās sportiskās aktivitātēs, piemēram, pastaigāt ar “Gulivera zābaciņiem” vai izlēkāties piepūšamajā atrakcijā.

Strazdumuižas internātvidusskolas direktore Ligita Ģeida sirsnīgi pateicās apvienībai “Bērzes Strazdi” un fondam Labdaris.lv par līdzekļu savākšanu skolai tik ļoti vajadzīgā vingrošanas laukuma izveidei, kā arī par pasākuma noorganizēšanu. Viņa atklāšanas pasākuma laikā kopā ar skolēniem aplaudēja un pateicās visiem, visiem, kas iesaistījās projekta realizēšanā, “tā, ka skanēja visa Jugla”!

Arī internātvidusskolas audzēkņi atzinīgi izteicās par jauno sporta laukumu un tā atklāšanas pasākumu. “Laukums ir fantastisks! Te ir pilnīgi viss, kas man ir vajadzīgs, turklāt tas ir ļoti kvalitatīvi uztaisīts. Vasarā un labos laika apstākļos te trenēties noteikti ir labāk nekā iet uz sporta zāli,” pēc vingrošanas laukuma iemēģināšanas sacīja Strazdumuižas internātvidusskolas audzēknis Mairis, kurš ikdienā aizraujas ar ielu vingrošanu.

Jaunajā vingrošanas laukumā ir izbūvēti seši trenažieri un izveidots atbilstošs vingrošanas laukuma segums. To krāsojums ir izvēlēts atbilstoši cilvēku ar redzes invaliditāti vajadzībām. Kopējās projekta izmaksas ir 8273,26 eiro. Visi izdevumi segti par saziedotajiem līdzekļiem.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar