“Staro Rīga” objekts ar ovācijām uzņemts Jeruzalemes gaismas festivālā.

Latviešu multimediju mākslinieku veidotais darbs vakar kļuva par 8. Jeruzalemes gaismas festivāla atklāšanas centrālo objektu. To atklāja Jeruzalemes mērs Nirs Barkats un pilsētas iedzīvotāji un festivāla viesi objektu sveica ar ovācijām. Objekts atrodas nozīmīgā vietā – pie Jaffas vārtiem, kas ir viena no centrālajām ieejām vecpilsētā.

Gaismas, videoprojekcijas un ūdens uzvedumu “Viens mirklis ar ūdens strūklakām” veido ūdens strūklakas un ūdens ekrāns, kas stāsta neparastu muzikālu stāstu. Ikviens Jeruzalemes gaismas festivāla apmeklētājs tajā var ieraudzīt ko savu – ūdens šaltis traucas pret debesīm, griežas virpuļos un izzūd.

Gaismas festivāls “Staro Rīga” ir kļuvis par stabilu spēlētāju pasaules gaismas festivālu vidū. Mūsu veidotie gaismas objekti tiek atzīti par konkurētspējīgiem un tiek demonstrēti daudzviet pasaulē – pagājušajā gadā gaismas objektus izstādījām Tallinā, Viļņā un Gdaņskā, šogad “Staro Rīga” objekti pabijuši Singapūrā un Jeruzalemē. Starptautiskā interese pierāda, ka latviešu audiovizuālie mākslinieki rada pasaules līmeņa darbus, un skatītāji pasaulē tos uzņem ar ovācijām”, saka gaismas festivāla “Staro Rīga” radošā direktore Diāna Čivle.

Foto un video: publicitātes

3

TOP Komentāri

avatar
3 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
BretthahPhyllisSip Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
PhyllisSip
Viesis
PhyllisSip

wh0cd484367 levitra

Bretthah
Viesis
Bretthah

wh0cd8939013 buy metformin buy zoloft propranolol buy arimidex atarax cost of clomid hydroxyzine atarax suhagra

Bretthah
Viesis
Bretthah

wh0cd335701 plendil zerit trecator sc zovirax endep prilosec