Spēkavīrs Zāģeris Čempionu līgas kopvērtējumā pakāpjas uz 2.vietu

Šajās sacensībās startēja 12 atlēti, tostarp šī brīža sezonas līderis Kšištofs Radzikovskis (Polija), Vidas Blekaitis no Lietuvas, Lauri Nami no Igaunijas, Johans Espenkrona no Zviedrijas, Matjažs Belšaks no Slovēnijas un citi.

Pēc visu piecu discplīnu veikšanas – 7 tonnas smagas automašīnas vilkšana, akmeņu celšana, vikinga prese (175 kg), mašīnas celšana no zemes, spēka trepe – pirmo vietu izcīnīja polis Gregorzs Scepanskis. Spēkavīram Dainim Zāģerim šoreiz otrā vieta, aiz sevis atstājot mājinieku Kšištofu Radzikovski.

Latvietis pēc sacensībām Polijā Čempionu līgas kopvērtējuma tabulā ierindojas augstajā otrajā vietā, piekāpjoties vien Kšištofam Radzikovskim (Polija) un apsteidzot Haftoru Jūliusu Bjernsonu (Islande).

“Priekšā vēl vairāki posmi, kuros tomēr būs kārtīgi jāpacīnās, neskatoties uz to, ka teorētiski it kā vajadzētu līdz sezonas beigām nosargāt kopvērtējumā otro vietu,” atzīst Dainis Zāģeris, kurš par vairāk kā 30 punktiem pašlaik ir priekšā ceturtās vietas ieguvējam Žanam Fransuā Karonam (Francija).

2015. gada Spēkavīru čempionu līgas lielais fināls norisināsies no 20. līdz 24. novembrim Malaizijā, bet jau šajā nedēļas nogalē Zāģeris dosies uz Austriju un 19.septembrī viņš startēs sacensībās Rumānijā.

Foto; publicitātes

TOP Komentāri

avatar