Šobrīd NVA ir pieejamas vairāk nekā 12 300 brīvās darba vietas

Vispieprasītākie šogad ir speciālisti darbam apstrādes rūpniecībā, vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā, transporta un uzglabāšanas nozarē, izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumu nozarēs, būvniecībā, lauksaimniecībā, mežsaimniecībā un zivsaimniecībā, kā arī informācijas un komunikācijas pakalpojumu nozarē.

Ar NVA filiāļu starpniecību darba devēji visbiežāk meklē kravas automobiļu vadītājus, pavārus, mazumtirdzniecības veikalu darbiniekus, remontatslēdzniekus, šuvējus, programmētājus, palīgstrādniekus, noliktavas darbiniekus u.c. Ar NVA CV un vakanču portāla starpniecību darbs visbiežāk tiek piedāvāts grāmatvežiem, mazumtirdzniecības darbiniekiem, pārdošanas speciālistiem, noliktavas darbiniekiem, pavāriem, viesmīļiem, apsargiem, noliktavas darbiniekiem, palīgstrādniekiem, būvstrādniekiem.

Reģistrēt vakanci NVA darba devējiem ir ērti un vienkārši. NVA CV un vakanču portālā brīvo darba vietu var nopublicēt jebkurā diennakts laikā, izveidojot savu kontu portāla mājas lapā. Darba sludinājums tiks publicēts vienas darba dienas laikā un uzreiz kļūs pieejams portāla lietotājiem. Tāpat darba devējs portālā var arī pats meklēt sev piemērotākos darbiniekus, jo tur ir publicēti darba meklētāju CV. Šobrīd NVA CV un vakanču portālā pieejami vairāk nekā 52 tūkstoši aktīvu darba meklētāju CV. Darba sludinājumu publicēšana darba devējiem, kā arī CV reģistrēšana darba meklētājiem ir bez maksas!

Darba devēji CV un vakanču portālā sev nepieciešamo darbinieku var meklēt dažādos veidos – atlasot pretendentus pēc darbības jomas, darba pieredzes, izglītības vai CV ievietošanas laika. Savukārt darba meklētāji darba piedāvājumus var aplūkot, sakārtojot tos pēc darbības jomas, konkrēta reģiona (pilsētas), vakanču publicēšanas datuma u.c.

Ja darba devējs vēlas vakanci reģistrēt NVA filiālē, to var izdarīt, piezvanot pa telefonu, ar e-pasta starpniecību vai personīgi apmeklējot jebkuru no 28 NVA filiālēm visā Latvijā.

Nodarbinātības valsts aģentūra

Foto: ilustratīvs

TOP Komentāri

avatar