Slinkā Pavlova jeb bezē ar ogām

Nepieciešams:

 

  • Bezē cepumi – 150 g
  • Jogurts bez piedevām – 400 g
  • Dažādas ogas (avenes, zemenes, mellenes, kazenes) – 500 g
  • Piparmētru lapiņas – 1 saujiņa

 

Pagatavošana:

 

1.    Pusi no ogām saspied vai sablenderē kopā ar daļu no piparmētru;

2.    Sadrumstalo bezē cepumus;

3.     1/3 bezē cepumu kārto uz šķīvja, pa virsu liec 1/2 jogurta un 1/2 ogu mērces;

4.    Pāri ogām atkal kārto 1/3 bezē cepumu drumstalu, tad atlikušo jogurtu un ogu mērci;

5.    Desertu noslēdz ar atlikušo bezē cepumu drumstalu kārtu, rotā ar piparmētru lapiņām.

 

Aikāgaršo ieteikums!

 Šī deserta pagatavošanā vari izmantot lielu trauku vai arī vari gatavot desertu atsevišķos traukos.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar