Siguldietei Annai Elbertei aprit 101 gada jubileja

Anna Elberte stāsta, ka viņas ilgā mūža pamatā ir laba veselība un optimisms. Siguldas novada iedzīvotājiem viņa novēl: “Lai jums laba veselība, lai vienmēr ir darbs un lai būtu, ko ēst!” Siguldas novada Domes mēram viņa izteica pateicību par bezmaksas autobusu, kas piektdienās, sestdienās un svētdienās dod iespēju bez maksas, uzrādot ID karti, aizbraukt apciemot tuviniekus Siguldas pilsētas kapos, kā arī priecājas par spoži izgaismoto Dārza ielu. A.Elbertes kundze un viņas tuvinieki novērtē, ka pilsēta attīstās, izveidoti gājēju celiņi un svētku laikā Sigulda skaisti izgreznota.

Jubilāre dzimusi Limbažos, bet, bēgot no izsūtījuma 1949.gadā, patvērās pie māsas Krimuldas sanatorijā. Viņas vīrs Ernests tika izsūtīts. Atgriežoties no izsūtījuma, Elbertu ģimene sākusi būvēt māju Siguldā, kurā Annas kundze dzīvo joprojām.

Jaunībā A.Elbertes kundze bijusi ļoti aktīva, patikušas balles, dejošana, dziedāšana. Brīvajā laikā audusi lakatiņus, bet ikdienā strādājusi dārzniecībā. Vīrs bijis galdnieks.

Jubilārei ir divas mazmeitas un četri mazmazdēli.

Siguldas novada pašvaldība sveic Annu Elberti 101 gada jubilejā un vēl neizsīkstošu enerģiju un veselību!

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar