Sievietes pārspēj vīriešus Samsung intuīcijas un prāta izaicinājumā

1.jūnija saulainajā pēcpusdienā Samsung pulcēja ģimenes ar bērniem, skolēnus, vecmāmiņas un vectēvus, garāmgājējus un citus interesentus uz izglītojoši atraktīvu pasākumu Rīgas centrā. Ikviens tika aicināts piedalīties klātienes konkursā un pēc īpaši izstrādātas formulas aprēķināt, cik daudz jogurta dzērienu ietilpst jaunajā Samsung RS8000 trīsdurvju ledusskapī. Jāatzīmē, ka šoreiz konkursā veiksmīgākas un precīzākas atbildes norādīja sievietes, kuru minējumos lielu lomu spēlēja ne tikai prāts, bet arī intuīcija.

Pasākuma laikā Baibas Sipenieces-Gavares vadībā vairāk kā 100 garāmgājēji pārbaudīja savas prasmes ledusskapja un jogurta dzērienu tilpuma aprēķinos, kamēr Samsung Facebook lapā aktivitāte un iesaiste bija vēl augstāka. Kopumā uzklausot un izvērtējot ap 500 iesniegto atbilžu, rezultāti bija pārsteidzoši plaši. Atbilžu diapazons bija no 50 līdz pat 5500 jogurta dzērieniem, kamēr asprātīgākie dalībnieki nakautrējās izklāstīt savu pieredzi, minot tādus piemērus kā: ”Ledusskapī ietilps tikai 10 jogurta dzērieni, jo pārējo aizņems alus!”

Vairums apmeklētāju klātienē ar lielu interesi un aizrautību novērtēja gan dzēriena izmērus, gan piepildīto ledusskapi, lai trāpīgāk noteiktu savu minējumu. Rezultātā, līdz malām pilnais ledusskapis tika vērts vaļā un svinīgi saskaitīti dzērieni – jaunajā Samsung ledusskapī ietilpst 790 jogurta dzērienu pudeles. Trīs veiksmīgākie konkursa dalībnieki, kuru minējums un aprēķins bija precīzākais, tika pie lieliskām balvām no Samsung – 100 vai 200 EUR dāvanu kartēm mājsaimniecības preču iegādei. Visi klātesošie pasākuma laikā un pēc tā varēja veldzēties ar atdzesētiem dzērieniem – tikko izņemtiem no ledusskapja.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar