“Sieviešu dienas rallijā” startēs 490 ekipāžas

Turpinot 2014. gadā aizsākto izglītojošo uzdevumu kopumu rallija ietvaros, arī 2015. gada rallijā uzmanība tiks pievērsta dāmu drošas braukšanas iemaņām un prasmēm. Rallija ietvaros dāmām būs jāatrod 13 kontrolpunkti, kuros jāveic dažādi atjautības, veiklības un precizitātes uzdevumi, kā arī uzdevumi, kas saistīti ar drošu autovadīšanu. Kopumā rallija dalībniecēm dienas laikā būs jānobrauc aptuveni 300 kilometru garš maršruts.

Rallija maršruta ietvaros, dāmām būs jāatrod 13 kontrolpunkti. Katrā rallija kontrolpunktā paredzēti gan izklaidējoša, gan izglītojoša rakstura uzdevumi, kas saistīti ar drošu un pareizu braukšanu. Plānots, ka dalībniecēm būs jāveic arī uzdevumi kādas pilsētas ietvaros, kas tiks veidoti kā viens uzdevumu kopums, proti, dalībniecēm būs jāapmeklē vairākas vietas pilsētā un katrā no tām jāizpilda dotie norādījumi.

Līdzīgi kā katru gadu, arī “BTA Sieviešu dienas rallijā 2015” piedalīsies sabiedrībā zināmas sievietes. Šogad rallijā startēs dziedātāja Liene Šomase, skaistumkonkursa “Mrs. Grandma Universe 2013” dalībniece un titulu “Mrs. Grandma GLOBE 2013” un “Mrs. Grandma STAR 2013” ieguvēja Lilita Siliņa u.c. Jau tradicionāli rallijā piedalīsies dažādu uzņēmumu un mediju ekipāžas.

Šogad rallija dalībniecēm tiks pasniegtas balvas nominācijās “Feinākā uzņēmuma ekipāža”, “Modīgākā ekipāža”, “Izklaidīgākā ekipāža”, “Elegantākā ekipāža”, “Izpalīdzīgākā ekipāža”, “Spožākā ekipāža”, “Melnākā ekipāža”, “Visatraktīvākās frizūras”, “Seksīgākās autobraucējas”, “Sapņu komanda”, “Kontrolpunktu karalienes”, “Skaistums un drošība”, “Velnišķīgākajai komandai”.

Foto: publicitāte

TOP Komentāri

avatar