Sestdien Rīgā atklās publisko slidotavu

Slidotava darbosies katru dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 22.00. Visiem  apmeklētājiem slidotava būs pieejama bez maksas. Tiem, kuriem nav sava inventāra, būs iespēja inventāru nomāt, jo pie slidotavas darbosies arī nomas punkts.

Ja būs atbilstoši laika apstākļi, lai varētu ierīkot dabīgā ledus slidotavu, tad rīdzinieki un pilsētas viesi varēs apmeklēt arī dabīgā ledus slidotavas. Slidotavu paredzēts ierīkot Sarkandaugavas reģionālajā sporta centrā. Tajā būs pieejams arī slēpošanai un slidošanai nepieciešamais inventārs. Dabīgā ledus slidotavas būs arī pie Rīgas Anniņmuižas vidusskolas Imantā, pie Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzijas, pie Rīgas Ķengaraga vidusskolas un pie Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas.

Pie ziemas sporta veidiem labvēlīgiem laika apstākļiem, aktīvi atpūsties būs iespējams arī Uzvaras bulvārī 15, kur darbosies ziemas aktīvās atpūtas parks, kurā būs iespēja gan slidot, gan slēpot. Tajā tiks izveidota vairāk nekā kilometru gara distanču slēpošanas trase, kurā iespējams slēpot gan klasiskajā solī, gan slidsolī. Savukārt tie, kuri dod priekšroku slidošanai, varēs izmantot arī slidotavu. Gan slēpošanas trase, gan slidotava apmeklētājiem ar savu inventāru būs pieejama bez maksas, vienlaikus būs pieejama arī inventāra noma, nodrošinot ikvienu ar kvalitatīvām slēpēm un slidām.

Foto: picstopin.com, victoriaexplorer.com

TOP Komentāri

avatar