Sērijveida stāsti par kaķi Fēliksu

Bet, ja pavisam godīgi, tad stāsts būs par vienu no brāļiem, Fēliksu. Ar ko šie kaķēni atšķiras no citiem? Ir tādi, kuri jau piedzimst mājās mīlēti un gaidīti, citiem gan dzīvē tā neveicas, kā šiem pieciem kamoliņiem. Ja Tu esi dzimis uz ielas, visticamāk Tu arī paliksi un tās pašas ielas. Iespējams kādu dienu tu nonāksi patversmē. Patversme, iespējams, ir jaunas, labākas dzīves sākums. 
Tātad, ar ko šie pieci kamoliņi atšķiras no citiem? Viņi varbūt arī piedzima negaidīti un nemīlēti, bet dzīve vēl nepaguva tos apbružāt melnus, kā tie nokļuva pie mīlošiem cilvēkiem bez patversmes palīdzības. Jā, arī Fēlikss, viņš nonāca Jāņa un Lauras rakstnieku ģimenē, kur nu aug kopā ar diviem maziem cilvēkbērniem. Viņš bija atradis kādu, kas spētu saprast viņa stāstu un paveikt to, ko neviens kaķis nekad nespētu- to uzrakstītu. Viņš atrada savu BALSI!
Jau šo svētdien kaķis Fēlikss aicina Jūs uz pirmo satikšanos pie glāzes piena ar cepumiem. Un tā katru svētdienu, pa vienam mazam stāstiņam par pārdzīvojumiem, blēdībām, priekiem un pārsteigumiem, nāciet lasīt www.multinews.lv/ mājas lapā. 
Uz drīzu tikšanos!

Teksts un foto: Jans Ikes

TOP Komentāri

avatar