Savu darbību atsāks bērnistaba „LUstabiņa”

„LUstabiņā” vecāki, kuri studē vai strādā LU, varēs atstāt bez maksas savu atvasi, kas ir vecumā no trim līdz septiņiem gadiem, auklītes uzraudzībā uz laiku līdz 4 astronomiskajām stundām. Vecākiem gan jāņem vērā, ka „LUstabiņā” bērniem netiek nodrošināta iespēja izgulēties un paēst, tāpēc jāparūpējas, lai bērns būtu kārtīgi izgulējies un pamielojies, pirms tiek atstāts bērnistabā.

Bērni kopā ar auklīti varēs iet rotaļās, spēlēt dažādas attīstošas spēles, zīmēt, līmēt, augt, attīstīties un jauki pavadīt laiku, kamēr vecāki studē. Rotaļu istabā ir slidkalniņi un bumbu baseins, kā arī dažādām attīstošās spēles, rotaļlietas un grāmatas, lai mazuļi varētu pilnvērtīgi pavadīt laiku.

Bērnistaba „LUstabiņa” savas durvis vērusi vaļā 2006. gada 13. jūlijā ar LU SP iniciatīvu, lai atvieglotu jauno vecāku – studentu mācību darbu, un saprotot, ka bērni ir mūsu lielākā vērtība, kam jāvelta visvairāk laika.

Jāņem vērā, ka bērnistabā “LUstabiņa” bērnus drīkst atstāt, iepriekš paziņojot par to. „LUstabiņa” atrodas Aspazijas bulv. 5, ieeja no pagalma.

Foto: publicitātes un 2.bp.blogspot.com

TOP Komentāri

avatar