Sapnis uz skatuves kopā ar deju studiju “Happy Dance Studio”

„Vasaras sapnis par Brodveju. Cilvēks maskās.” ir deju izrāde, kurā caur deju, ēnu teātri, mūziku un vairākām skatuvei neierastām jomām tiek meklēta atbilde par to, kurā brīdī mēs esam mēs paši un kurā uzliekam maskas. Pasaulē nekas nav viennozīmīgs, ir nepārtraukts balanss starp patieso un mākslīgo, iedomāto un reālo, līdz ar to izrāde ir stāsts par kaut ko pārdabisku un tajā pašā laikā par ikvienu no mums. Mums katram ir brīži, kad uzliekam maskas. Smejamies, jo tā ir vieglāk, kliedzam, jo mīlam, iegrimstam skaļākajā pūlī, bet esam pilnīgi vieni klusumā. Izrāde atspoguļo nepārtrauktu spēli, kuras noteikumi ir tik labi zināmi, bet tik viegli aizmirstami.

Deju izrāde ir deju studijas „Happy Dance Studio” sezonas noslēguma pasākums, kurā piedalīsies arī studijas draugi – džeza ansamblis no „Muzikālās darbnīcas”, muzikālā apvienība „Ornaments” un biedrība „Piedzīvojumu gars”. Izrāde ietver arī jaunās sezonas sākumu, tāpēc šajā koncertā varēs iepazīties tuvāk ar deju studijas darbību, plāniem un mērķiem. Tāpat šajā koncertā būs iespējams iegūt informāciju par „Happy Dance Studio” jaunās sezonas izaicinājumu.

 „Happy Dance Studio” ir deju studija profesionāliem neprofesionāļiem, tieši tāpēc tā ir vieta, kur ikviens var piedzīvot savu kluso sapni par prožektoriem, ovācijām, dejām uz skatuves, kā arī vienkārši sevis izpausmi dejas valodā. Uz katra deju semestra noslēgumu studijas pasniedzēji sagatavo skolniekus deju izrādei. Deju studijas vadītāja Līva Gudule uzsver: „Ikviens var dejot. Un ikvienam var būt sava loma dejas izrādē uz skatuves. Tas ir nebeidzams radošs un sevis pētošs process, kura laikā dejotāji pārkāpj pāri jaunām robežām, dara to, ko uzskatījuši, ka nevar, ļaujas nezināmajam un kopumā piedzīvo veselu emociju viesuli. Rezultātā mēs esam liela, fantastiska komanda. Un mums ir savs kopīgais sapnis par Brodveju.” 

 

 

 

Atceries!

„Happy Dance Studio”

„Vasaras sapnis par Brodveju. Cilvēks maskās.”

5. jūlijs pulksten 18.00.

Teātris „Skatuve”, Maskavas iela 108-110, Rīga.

Ieejas maksa pēc saviem ieskatiem.

Mēs dejosim tur un gaidīsim arī Tevi!

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar