Samanta Tīna – Stay

„Kad bija tapis dziesmas ”Stay” aranžējums, emocionālā virzība un kopējā vīzija, ilgu laiku domāju par to, kurš varētu būt dziesmas izpildītājs. Kārtējā lidojuma laikā, kas veda no  koncerttūres uz mājām, sapratu, ka dziesmu varētu dziedāt tieši – Samanta Tīna. Pāris dienas vēlāk viņu uzmeklēju un piedāvāju sadarboties! Dziesmas ieraksta process apliecināja, ka Samanta ir dziedātāja, kura apveltīta ar brīnišķīgu balsi un viņas attieksme pret skatuves māksliniecisko darbu ir ļoti radoša un atbildīga. Uzskatu to par ļoti svarīgu niansi šajā radošajā sadarbības procesā”, par sadarbību stāsta Ingars Viļums.

„Šogad, uz jautājumu, vai piedalīšos Eirovīzijas konkursa nacionālajā atlasē „Dziesma 2014”, atbildi nezināju un vairāk sliecos uz atbildi – nē!

Bet, kad mani uzrunāja dziesmas “Stay”autors – Ingars Viļums, sapratu, ka arī šogad neizpaliks mana dalība konkursā.

 Kad izdzirdēju dziesmu, sapratu, ka tā rakstīta tieši man. Domāju, ka mums ar šo dziesmu ir bijušas saistības un mūsu attiecības nav nokārtotas līdz galam, jo nepameta apziņa, ka zinu ko vēlos ar šo dziesmu pateikt. Tad nu izlēmu – ka šīs attiecības ir jānokārto mūsu starpā un kopā ar šo dziesmu jāstartē “Dziesma 2014”, par dziesmu stāsta Samanta Tīna.

Kā uzsver gan dziesmas autors Ingars Viļums, gan dziedātāja Samanta Tīna:  „Ar šo dziesmu vēlamies ikvienam klausītājam likt ieklausīties dziesmā un saprast, ka Eiropā mūzikas gaume stipri atšķiras no Latvijas un, lai mūsu valsts veiksmīgi pārstāvētu sevi  „Eirovīzija 2014”, dziesmai ir jābūt internacionālai un saprotamai daudzviet citur Eiropā. Ja dziesma ir populāra Latvijā, tas nenozīmē, ka tā būs pazīstama un patiks arī citās valstīs, tāpēc liekam uzsvaru uz internacionāla rakstura  dziesmu.”

TOP Komentāri

avatar