Samanta Tīna piedalās SUPERNOVA 2019 ar dziesmu “Cutting the Wire”

Pavisam neplānoti, pēc divu gadu pauzes,Tīna piedalās SUPERNOVA 2019 ar dziesmu “Cutting the Wire”.

Dziesma tapusi dziesmu rakstīšanas nometnē “Riga Live 3” 8 stundu laikā, sanākot kopā 3 nepazīstamiem un dažādiem cilvēkiem. Rezultāts ir patīkams pārsteigums mums pašiem – jauna dziesma, jauni draugi – vai var vēl labāk? Tā radās šis kolektīvais kopdarbs – Lisbee Stainton ir dziesminiece un pasniedzēja Londonā, Arnis Račinskis ir mūziķis indīrok grupās un studijas producents

“Cutting the Wire” ir dziesma par spēku, kas nepieciešams, lai saņemtos un pārgrieztu saites ar grimstošām attiecībām, pasargātu sevi no strupceļa. Tas nekad nav viegli, bet ir jāiemācās cienīt un mīlēt sevi – tikai pašpietiekams cilvēks ir gatavs īstai un abpusējai mīlestībai!

Jau 26. janvārī LTV tiešraidē uz SUPERNOVAS 1. atlases kārtas skatuves startēs Samanta ar labām domām par FINĀLU 16. februārī!

Tīna: “Šī dziesma ir MANA! Noteikti! Beidzot! Paldies Lisbee Stainton un Arnim Račinskim par šo kopdarbu, šķiet esmu sadzirdēta, kas ir tas, kā vēlos, lai skan, un kas ir tas, kas mani raksturo un par ko man ir ko teikt! Šī dziesma, neatkarīgi, no sekmēm konkursā, tiks iekļauta manā koncertprogrammas repertuārā un dzīvos ilgi gan Latvijā, gan Lietuvā. Jau nevaru sagaidīt, kad varēšu kāpt uz SUPERNOVAS skatuves 26. janvārī! Tiekamies! Būs forši!”

 

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar