Samanta Tīna pārstāv Latviju “Slavjanskij Bazar” festivālā

„Slavjanskij Bazar” vienmēr priekš manis būs īpašs, jo 2012. gadā man izdevās veiksmīgi pārstāvēt Latviju un izcīnīt 1. vietu. Šis festivāls ir lielisks ar savu organizētību un grandiozo krāšņumu kopumā, jo konkursā katru gadu piedalās vairāk kā 20 dalībvalstis”, par festivālu stāsta dziedātāja.

Samantai Tīnai jau pagājušo gadu bija tas gods saņemt ielūgumu no festivāla organizatoriem un piedalīties festivālā „Slavjanskij Bazar 2013” kā bērnu konkursa žūrijas loceklei, bet šogad tika uzaicināta vērtēt lielā starptautiskā konkursa dalībniekus.

„Tas ir nenovērtējams gods,ka pagājušo gadu saņēmu ielūgumu pārstāvēt Latviju kā bērnu žūrijas pārstāve, bet šogad biju patīkami parsteigta, saņemot uzaicinājumu piedalīties žūrijā, lai vērtētu lielā konkursa dalībniekus, starp, kuriem biju arī es pati pirms diviem gadiem. Žūrijas sastāvā- Kim Breitburg(Krievija),Alexander Rybak(Norvēģija),Lili Ivanova(Bulgārija), Yadviga Poplavskaya(Baltkrievija),Leonid Ptashka(Izraēla),Donny Montell(Lietuva), Tolkyn Zabirova(Kazahstāna), Constantin Moscovici(Moldova), Irina Bilyk(Ukaraina).

Arī bez piedzīvojumiem neiztikt.

„Festivāla laikā mūsu auto apturēja milicija ar mērķi parbaudīt dokumentus,diemžēl, pases bija aizmirsušās viesnīcā. Neskatoties uz to, ka bija žūrijas pārstāvja caurlaide un milicijai skaidri redzams, ka esam festivāla viesi. Inspektors uzstāja, ka mani jāatstāj kā ķīlnieci, kamēr tiek sagādāti vajadzīgie dokumenti, citādi nāksies braukt uz iecirkni.Tas atgadināja, ka neesam Eiropā!  Beigu beigās dokumenti tika atvesti un viss beidzās labi.”, ar smaidu atceras Samanta.

Samantai arī šogad bija iespēja ne tikai piedalīties žūrijas darbā, bet arī kāpt uz lielās skatuves, dalot to ar tadiem māksliniekiem kā Boriss Moisejevs, Filips Kirkorovs, Emelie De Forest, Grupa- „BLUE” Timur Rodrigez, u.c

Dziedātāja lepojas ar „Slavjanskij Bazar 2014” Latvijas pārstāvi Emīlu Balceri, kurš godam pārstāvēja savu valsti un izcīnija atzinību par orģinālu izpildījumu  „Tumša nakte, zaļa zāle”. Konkursā uzvarēja Meksikas pārstāvis Rodrigo De La Cadena, iegūstot prēmiju 20.000 USD apmērā.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar