Saldās sejas – “Iemīlējies autobuss”

Grupas “Saldās sejas” tika dibināta 1985. gadā un pārtrauca savu darbību, tā īsti to nemaz neuzsākot. Taču 2016. gadā grupa atkal atsāka darbību, kad Guntars Račs, atzīmējot savas populārās dzejoļu grāmatas “365” izdošanu, ap sevi pulcināja vecos cīņu biedrus un grupas pirmā sastāva dalībniekus – Tomasu Kleinu, Ivo Fominu, Ainaru Virgu, piepulcinot tiem arī Normundu Rutuli, Mārci Judzi, Jāni Buķeli, Normundu Rutuli , Andri Alviķi, Uģi Tirzīti, Katrīnu Binderi un Jāni Narkevicu. 

Grupa pērn sniedza 20 koncertus skatītāju piepildītās zālēs visā Latvijā, kā arī sāka ierakstīt jaunas dziesmas. Līdz šim jaunās dziesmas rakstīja Tomass Kleins un Guntars Račs, bet vecāko grupas biedru pierunāts, savu pirmo dziesmu nu ir uzrakstījis arī grupas jaunākais dalībnieks Jānis Narkevics juniors. Jaunās dziesmas “Iemīlējies autobuss” vārdu autors ir Guntars Račs, bet studijā to producēja Gints Stankevičs.

Jānis Narkevics: “Es jau sen gribēju pamēģināt uzrakstīt kādu dziesmu pats, bet visu laiku pietrūka pārliecības un ticības, ka es varu to izdarīt tikpat labi, kā mani šī brīža pieredzējušie grupas biedri, bet tieši viņi mani iedrošināja pamēģināt. Esmu ļoti gandarīts par šo iespēju muzicēt uz vienas skatuves ar tik ļoti pieredzējušajiem mūziķiem. Tomass Kleins man ir bijis ļoti liela autoritāte visos laikos, un nu man ir iespēja kopā ar viņu kāpt uz vienas skatuves. Ceru, ka neesmu viņu pievīlis.

Nākamajā pirmdienā Guntars Račs un “Saldās sejas” plāno  izsludināt vērienīgu koncertu sēriju “Reiz Ziemassvētkos”, kuru koncerti notiks Rīgā, Liepājā, Valmierā, Ventspilī, Cēsīs, Rēzeknē, Tukumā, Siguldā un Jelgavā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar