Saeimas komanda hokeja laukumā piekāpjas mūziķu komandai

Latvijas valsts simtgadei veltītā hokeja draudzības spēlē Saeimas komanda ar rezultātu 9:20 spraigā cīņā piekāpās Latvijas mūziķu komandai.

Draudzības spēli atklāja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece un Latvijas Nacionālās operas un baleta valdes priekšsēdētājs Zigmars Liepiņš.

Noslēdzoties spēlei, I.Mūrniece pasniedza Saeimas priekšsēdētājas atzinības rakstus un mazos kausus spēles atraktīvākajam spēlētājam, Saeimas deputātam Andrim Morozovam, vērtīgākajam spēlētājam “Zelts”, deputātam Imantam Parādniekam, labākajam vārtsargam “Mūris”, Latvijas Radio bigbenda saksofonistam Kristapam Lubovam, rezultatīvākajam spēlētājam “Vārtu gūšanas mašīna” un labākajam uzbrucējam “Orkāns”, operdziedātājam Jānim Apeinim, kā arī labākajam aizsargam “Lauva”, grupas “Jumprava” solistam Aigaram Grāveram.

Saeimas komandas rindās laukumā devās deputāti Gaidis Bērziņš, Valters Dambe, Jānis Dombrava, Ainars Latkovskis, Andris Morozovs, Romāns Naudiņš, Imants Parādnieks un Viktors Valainis, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis un tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs, kā arī bijušie Saeimas deputāti – Daugavpils pilsētas domes deputāts Andrejs Elksniņš.

Saeimas komandā spēlēja arī pašvaldību deputāti – Māris Deksnis no Rīgas domes, Aivars Geidāns no Jelgavas novada domes, Aigo Gūtmanis no Ventspils pilsētas domes, Aleksandrs Ratnieks no Daugavpils pilsētas domes, Vladimirs Samohins no Ķeguma novada domes, Modris Liepiņš no Tukuma novada domes un Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis.

Savukārt mūziķu komandu pārstāvēja Mareks Ameriks, Jānis Apeinis, Kaspars Breidaks, Kaspars Bindemanis, Andris Ērglis, Rihards Goba, Aigars Grāvers, Māris Grigalis, Māris Jēkabsons, Aigars Krēsla, Edgars Kreilis, Kristaps Lubovs, Jānis Lērums, Dāvis Matskins, Gints Pabērzs, Jānis Retenais, Armands Simsons, Arnis Slobožaņins, Varis Vētra un Rinalds Zelmenis.

Saeimas un mūziķu draudzības spēle “Muzikāli politiskā supercīņa” norisinājās Kurbada ledus hallē Rīgā, un abas komandas uzmundrināja kupls līdzjutēju un atbalstītāju pulks.

Draudzības spēlei bija trīs periodi – katrs pa 15 minūtēm, un pēc spēles katra komandas izpildīja pa pieciem pēcspēles metieniem. Savukārt periodu starplaikos spēlētāji savas prasmes un meistarību demonstrēja veiklības un ātruma stafetēs. Dažādās aktivitātēs piedalīties varēja arī komandu līdzjutēji un skatītāji.

Foto: saeima.lv

TOP Komentāri

avatar