Sabīne Berezina prezentē jauno klipu

Dween šogad izdeva jaunu dziesmu sadarbībā ar Ivo Fominu – “Radio aktīvs”, un pirms tam sadarbībā ar Nikolaju Puzikovu realizējis dziesmas “Tu esi karsta” un “Viņas varā”, kas guvušas labu atzinību klubos.

Dween un Sabīnes sadarbība izveidojās jau pērn, kad tapa abu pirmā kopīgā dziesma “Ir jāmeklē”.

Sabīne ir daudzu starptautisko konkursu un festivālu laureāte, kā arī 2012.gada Eirovīzijas fināliste. Guvusi panākumus duetā ar producentu Rassell, ar kuru izdeva pagājušas vasaras hitu “Dzīvo brīvi” un citas dziesmas.

Par jauno dziesmu Sabīne saka: “Kopā ar DJ Dween izdodam jau otra dziesmu. Dziesma ir par to, ka vajag labi un jautri izklaidēties un kustēties visiem, neatkarīgi no vecuma. Ļoti ceram, ka dzirdot mūsu jauno, pozitīvo un enerģijas pilno dziesmu, arī jūs vēlēsities kustēties un dejot. Dziesma ir tikpat pozitīva kā mēs paši!”

Jaunajā dziesma Dween pirmo reizi pats piedalās dziesmas ierakstā kā vokālais izpildītājs, Dween ierepojis dziesmas repa daļu paša izdomātā valodā.

Dween: “Jau agrāk veiksmīgi sadarbojoties ar Sabīni dziesmā “Ir jāmeklē”, nolēmām sadarbību turpināt un ierakstīt kaut ko nedaudz savādāku. Sabīnei mans “demo” ieraksts uzreiz iepatikās un viņa sāka dungo līdzi. Attīstot dziesmu es izdomāju pamēģināt arī pats kaut ko padarīt pie mikrofona, kā rezultātā ieskaitīju savu izdomāts valodas tekstu. Sākumā šķita nepierasti, bet Sabīnei tas uzreiz iepatikās un sākām strādāt tālāk.”.

Par tālākiem dziesmas plāniem abi mākslinieki stāsta: “Dziesmas ierakstīšanas process bija ļoti jautrs! Kad dziesma bija puslīdz gatava, sākām domāt kā to pasniegt. Sapratām, ka bez klipa mūs nesapratīs. Sākam meklēt risinājumus. Es biju pamanījis YouTube kanālā tādu Kasparu Kambari, kurš daudziem veidojis videoklipus. Nosūtīju dziesmu Kasparam, kuram tā uzreiz iepatikās un viņš piekrita uzfilmēt mums klipu. Ilgi nevarējām izdomāt klipa režiju. Bija skaidrs, ka tajā jābūt vecākiem cilvēkiem un trakām darbībām.

TOP Komentāri

avatar