Sabiedrības dāmas degustē konjaku un pielaiko briljantus

Par dārgakmeni dēvēto un pustūkstoti vērto dzērienu bija ieradušies nobaudīt restorānu, bāru un viesnīcu īpašnieki un vadītāji. Dāmas pēc konjaka degustācijas piemērīja rotas no salona SHINE briljantu kolekcijas.

Jauno augstākās kvalitātes konjaku Centaure de Diamant prezentēja Rémy Martin konjaka nama vēstnieks no Francijas – Patrick Mariuz, kurš Latvijā viesojās pirmo reizi. Pēc degustācijas un vakariņām viesi turpināja baudīt vakaru smalkajās restorāna Giardino telpās, ar Patrick Mariuz apspriežot jaunā dzēriena garšas nianses un kūpinot cigārus. Dāmu uzmanību īpaši piesaistīja vairākus tūkstošus latu vērtā Giorgio Visconti briljantu rotu kolekcija no juvelierizstrādājumu modes salona SHINE, kas ikdienā tirdzniecībā nav pieejama.

 

Izsmalcinātā konjaka Rémy Martin Centaure de Diamant garšu un aromātu buķeti radījusi šī nama konjaka meistare ceturtajā paaudzē – Pierrette Trichet. “Konjaka karafe izgatavota no augstas kvalitātes stikla. Dizaina līnijas ir vienkāršas un mūsdienīgas, vizuāli atgādinot noslīpētu dimantu, kas rada harmoniju ar dārgakmeni pudelē,” lepni stāsta Rémy Martin konjaka nama vēstnieks Patrick Mariuz.

Foto: publicitātes

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Ha! Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Ha!
Viesis
Ha!

Vieni ceļ trauksmi par alkoholisma problēmu Latvijā, citi popularizē šos padzērienus…