RSU darbs atgriezies ierastajā ritmā; mācības turpināsies rīt

Kā konstatēja VUGD, RSU ēkā uz C korpusa jumta bija dedzis viens no gaisa elektroventilatoriem viena kvadrātmetra platībā, kas, ierodoties VUGD, jau pats no sevis bija nodzisis un speciāla dzēšana nebija nepieciešama. Tā kā minētā iekārta nodrošina gaisa piegādi vairākās auditorijās, dūmi caur gaisa šahtām bija izplatījušies vairākās telpās C korpusā. RSU ēkā Dzirciema ielā 16 kopumā ir septiņi korpusi.

 

Ņemot vērā sadūmojumu auditorijās, lai tās izvēdinātu, mācības 9. decembrī RSU ēkā Dzirciema ielā 16 ir atceltas. Taču ēka jau pulksten 9.30 bija droša un atvērta, ierastā režīmā strādā arī studentiem būtiskā RSU bibliotēka.

 

Rīt, 10. decembrī RSU studiju process atgriezīsies ierastajā ritmā, bet šodien, 9. decembrī nenotikušās lekcijas tiks pārceltas uz citiem datumiem.

 

Ņemot vērā, ka RSU ēka Dzirciema ielā 16 ir droša, 9.novembrī, pulksten 18.00 notiks RSU Inteliģences akadēmijas kārtējā lekcija ar Ramonu Umbliju, Baibu Kurpnieci un Andri Vecumnieku. Nodarbības tēma: Optiskie un akustiskie māņi. Oparts: Viktors Vazelli, Bridžita Rīleja, Moriss Ešers, Janis Ksenakis, Ģērģs Šandors Ligeti. Šī lekcija nav atcelta.

 

RSU pēc šī gadījuma veiks papildus pārbaudes pārējiem ventilatoriem uz jumta. Jau šī gada rudenī RSU bija sākusi pastiprināt ugunsdrošības un evakuācijas sistēmas.

Foto: Gunta Kalvīte

TOP Komentāri

avatar