Rokgrupa “Laime Pilnīga” izdod jaunu dziesmu “Awe”

Viena no spilgtākajām latviešu rokgrupām “Laime Pilnīga” izdod dziesmu “Awe” kas ir iekļuvusi konkursa “Supernova 2019” pusfinālā kā arī dziesmas dzīvo video versiju.

„Enerģija, ko sniedz rokmūzika, tās izpildīšana un rakstīšana mūs dzen uz priekšu jaudīgāk nekā kaķa-sviestmaizes likuma motors! Tā ļauj mums piedzīvot nebijušas sajūtas, ticēt fantastiskiem brīnumiem, un par to arī dziesma – par piedzīvojumu, kurā ik vienu no mums var aizvest mūsu fantāzija, apvienojot reālus pagātnes notikumus ar neiespējamiem faktiem. Veidojas nostaļģisks un maģisks kokteilis. Tā ir sajūta, kas liek mums apzināties, cik daudz mēs varam izdarīt savā īsajā laikā, ja darām kaut ko vērtīgu, un cik maz šī laika patiesībā ir… „ tā par dziesmu stāsta grupas pārstāvji.

Dziesma ierakstīta un apstrādāta Wolk Recording Studios kopā ar ilggadējo grupas skaņu inženieri un producentu Aleksandru Volku 2018 gada rudenī. Skaņdarbs ir iekļuvis arī konkursa “Supernova 2019” pusfinālā. Dziesma pieejama visās lielākajās digitālās mūzikas straumēšanas vietnēs, bet vietnē Youtube skatāma dziesmas dzīvā versija, kas ar Aleksandra Volka un Ņikitas Karpova palīdzību tapusi Wolk Recording Studios.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar