Roberts Pētersons piedāvā jaunu singlu “Nelaid projām”

 

R.Pētersons: ““Nelaid projām” radās jau krietnu laiku iepriekš, taču ilgi tā stāvēja tikai kā pierakstīta ideja basa un ģitāras partijām. Es to pat neuztvēru kā dziesmu un tikmēr strādāju pie pārējām albuma dziesmām. Vēlāk atgriezos pie pierakstītās domas un ar jaunām idejām to pabeidzu, uzreiz sapratu, ka šis būs jaunā albuma singls.”

 

“Nelaid projām” mūzikas un teksta autors ir pats Roberts, dziesma vēsta par to, cik daudz nozīmē cilvēki mums blakus; cilvēki, kuri atbalsta, kuri dod spēku, vien esot līdzās.

 

Darbs pie debijas albuma “Apturēts laiks’’ ildzis aptuveni pusotru gadu, taču nu tas ir pabeigts un albums tuvākā mēneša laikā ieraudzīs dienas gaismu. Papildus tam, pa šo laiku jaunais mūziķis paguvis ar labiem rezultātiem absolvēt Ventspils 1.ģimnāzijas 12.klasi, kā arī veiksmīgi noslēdzis Ventspils Mūzikas vidusskolas mācību gadu, kur zinības apgūst džeza un estrādes nodaļā.

 

Roberts ir strādājis ar vairākiem Latvijā pazīstamiem muziķiem un mūzikas producentiem, taču debijas albuma tapšanā piesasitīti kolēģi un mūziķi no Ventspils, kā arī Edijs Gņedovskis, Egils Mežs, Modris Skaistkalns u.c. Iepriekšējais mūziķa singls “Sāksim no jauna” šī gada sākumā ieguva 4.vietu populārajā Latvijas dziesmu konkursā Muzikālā banka.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar