“Rīgas Sakarīgākais skolotājs 2014”

Šogad jaunieši bija sagatavojuši vairākus pārsteigumus Mazajā Ģildē ar īpašu svētku gaisotni muzikālās noskaņās. Pasākums izvērtās ļoti sirsnīgs, atraktīvs un dinamisks pateicoties lieliskajiem vadītājiem RSD vecbiedriem Madarai Šmitei un Ērikam Kibermanim. Atklājot apbalvošanas ceremoniju Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Guntis Helmanis pateicās visiem, gan atbalstītājiem, gan idejas autoriem un citējot “Ka labs skolotājs skaidro patiesību, bet izcils skolotājs to iemāca atrast pašiem” novēlēja visiem klātesošajiem atrast īsto ceļu.

Otro gadu skolotāji uzvarētāji saņēma neparastās trofejas. Tās tika pasniegtas skolotājiem, kas abās akcijas kārtās saņēma visvairāk balsojumu savā priekšmetu grupā. Lūk, nominanti:

Mežciema pamatskola – Inga Kauškale (matemātika), no SEB EUR 235;

Rīgas Anniņmuižas vidusskola – Maija Zabolujeva (latviešu valoda), no SEB EUR 235;

Friča Brīvzemnieka pamatskola – Elīna Bāliņa ( mūzika), no SEB EUR 235;

Rīgas Purvciema vidusskola – Karina Sčastnaja (ģeogrāfija), no SEB EUR 235;

Rīgas Valsts 2.ģimnāzija – Jānis Arājs (vēsture), no SEB EUR 235;

Rīgas Juglas vidusskola – Ginta Kļaviņa (sākumskola), no SEB EUR 235.

Mazo balvu fondu arī šogad papildināja RSD partneris ISIC, kas bija sagatavojis dažādus pārsteigumus. Savā priekšmetu grupā, kas ieņēma 2.vietu, četri skolotāji dosies uz Taizemiešu restorānu “Cotai” EUR 20 vērtībā:

Rīgas Valsts 1.ģimnāzija – Dainis Kriķis (matemātika);

Rīgas Rīnūžu vidusskola – Tatjana Meļehina (krievu valoda);

Rīgas Lietuviešu vidusskola – Oskars Kaulēns (vēsture);

Rīgas Valsts vācu ģimnāzija – Iveta Daude (sports).

Fitnesa un veselības studija sievietēm VIVIDO Gym dienas karti privātai nodarbībai ar treneri saņēma:

Rīgas 85.vidusskola – Lilita Jansone (vizuālā māksla);

Rīgas Valsts 3.ģimnāzija – Anita Rozenblate (bioloģija).

Savukārt 3.vietu ieguvēji skolotāji saņēma amizantas balvas no Lady taxi EUR 20 vērtībā, saldumus un komplektā MULTIKINO brīvbiļetes:

Rīgas Teikas vidusskola, Rīgas Valsts 2.ģimnāzija – Iveta Skrastiņa (lietišķā etiķete);

Rīgas Centra daiļamatniecības vidusskola- Inese Sikatere (matemātika);

Rīgas Valsts 1.ģimnāzija – Ingūna Melne (angļu valoda);

Rīgas 6.vidusskola – Aija Ciematniece (ģeogrāfija);

Rīgas 93.vidusskola – Viola Rubene (vēsture);

Rīgas Kristīgā vidusskola – Sanita Selecka (sports).

Neizpalika arī tradicionālā iespēja saņemt pārsteiguma balvas izlozes veidā tiem skolotājiem, kas piedalās pasākumā. Šoreiz izloze bija laimīga jau tiem skolotājiem, kas jau bija tikuši pie kādas balvas, kas tikai vēlreiz apstiprināja, ka viņi ir paši sakarīgākie:

Iveta Skrastiņa dosies uz Fitnesa un veselības studiju sievietēm VIVIDO Gym privātai nodarbībai ar treneri un izvēlēsies EUR 85 vērtībā ceļojumu pa Baltijas valstīm no Travel RSP.

Ilze Rikmane no Rīgas Angļu ģimnāzijas (bioloģija) dosies uz KOLONNA HOTELS GROUP maltīti restorānā Ambiente EUR 40 vērtībā.

Jānis Arājs savu balvu fondu arī papildināja par EUR 85 un varēs izvēlēties ceļojumu pa Baltijas valstīm no Travel RSP.

Paldies sakām visiem balsotājiem par aktīvu akcijas atbalstīšanu un piedalīšanos tajā. Šī akcija neizdotos bez mūsu atbalstītāju palīdzības. Tādēļ sakām lielu paldies projekta draugiem – SEB bankai, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam, ISIC, KOLONNA HOTELS GROUP, restorānam Cotai, Travels RSP, Lady taxi, fitnesa un veselības studijai sievietēm VIVIDO Gym un nodibinājumam “Rīgas Skolēnu domes atbalsta fonds”.

Īpašs paldies visiem, kas palīdzēja uzburt muzikālās noskaņas Mazajā Ģildē – raidījuma “Gudrs, vēl gudrāks” vadītājam un mūziķim Valteram Frīdenbergam, Dārtai Mendziņai (vokāls), Līvijai Martai Reinei (vokāls), Ronaldam Rāviņam (klavieres), Marco Colombo (vokāls), Arturam Bangam (saksofons) un Rīgas 64.vidusskolas muzikālajam ansamblim.

Akcijas sakarīgāko skolotāju saraksts pieejams www.rsd.lv .

RSD ir uzņēmīgu, aktīvu un idejām pilnu jauniešu kopa, kas īsteno savas idejas un ar vislielāko atdevi cīnās ar jauniešu pasivitāti, cenšoties panākt, lai arī jaunieši sajustos kā pilnvērtīga un lemt spējīga sabiedrības daļa.

Akcija “Rīgas Sakarīgākais skolotājs” nosvin desmit gadu jubileju un tiek slēgta.

 

TOP Komentāri

avatar