„Rīgas namu pārvaldnieks” remontē bojātos liftus

Kopumā apzagti 10 lifti, nodarot zaudējumus kopumā vairāk kā 1000 latu apmērā. Par visiem notikušajiem zādzību gadījumiem informēta Valsts policija.

Zādzību rezultātā liftu lietošana tehnisku iemeslu dēļ nav iespējama sešās mājās Latgales priekšpilsētā un divās daudzstāvu dzīvojamajās mājās Pļavniekos. Divu liftu darbība, kas atrodas dzīvo Latgales priekšpilsētā, jau atjaunota pilnībā, vēl divus liftus plānots saremontēt rīt, kā arī atlikušo divu liftu darbības atjaunošanu RNP iespēju robežās centīsies nodrošināt vēl šogad. Arī Pļavniekos divu liftu darbība tiks atjaunota šonedēļ, bet divus tikai līdz 6. janvārim, jo svētku laikā ir ierobežota iespēja saņemt rezerves daļas.

Ņemot vērā, ka zagļi dzīvojamo ēku palīgtelpās iekļuvuši uzlaužot durvju slēdzenes, RNP aicina savus klientus pievērst pastiprinātu uzmanību svešu cilvēku klātbūtnei savās dzīvojamās mājās, un gadījumos, kad nepiederīgas personas mēģina iekļūt ēkas palīgtelpās, tostarp lifta šahtās vai ēkas individuālajā siltummezglā, lūgums par notiekošo informēt policiju.

RNP ir Latvijas lielākais namu apsaimniekošanas uzņēmums. Uzņēmums vēsturiski veidojies, apvienojot 15 patstāvīgas pašvaldības namu pārvaldīšanas kapitālsabiedrības, lai nodrošinātu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanu pēc vienotiem principiem un uzlabotu pašvaldības kā dzīvojamo māju pārvaldnieka sniegto pakalpojumu kvalitāti. Uzņēmums apsaimnieko 4300 ēkas, kurās pakalpojumus saņem gandrīz 180 tūkstoši klientu.

Foto: hmelevators.in 

TOP Komentāri

avatar