Rīgas centrā atvērta jauna hibrīdkafejnīca “Sudrabs”

Vēlamies atjaunot vietas vēsturisko nozīmi, kā populārāko kāzu un sudrabkāzu svinēšanas vietu Rīgā,” stāsta kafejnīcas vadītāja Ilze Eriņa, ”Svētku un dažādu svinību vieta šajās telpās jau tika veidota deviņdesmito gadu vidū, ilgi pirms šajās telpās izveidoja slaveno restorānu “Soul and Kitchen”. Kafejnīcas telpas būs pielāgojamas dažādiem pasākumiem un tādēļ arī esam to nodēvējuši par hibrīdkafejnīcu. Priecāsimies, ja šeit ne vienam vien būs iespēja satikties, apprecēties un jaukā noskaņojumā nosvinēt svarīgus notikumus. Ceram, ka kafejnīca “Sudrabs” iemantos atpazīstamību, kā Martas ielas “stikla kalns”, jo vakaros mūsu hibrīdkafejnīcā Jūsu pavadoņi būs zvaigznes un mēness, kas redzami caur stikloto jumtu.

Šobrīd kafejnīcā “Sudrabs” ir iespēja nobaudīt dzērienus un mazas uzkodas, katru darba  dienu no 15.00 līdz 23.00, savukārt pastāvīgā ēdienkarte tiks sastādīta pēc jūsu ieteikumiem.

Tā kā kafejnīca “Sudrabs” ir radīta kā piemērota vieta laulību ceremonijai un svinībām, tad kā jau kāzās, ir nepieciešams mācītājs, kas saka labus “ceļa vārdus” jaunajam pārim visai turpmākajai dzīvei. Tad arī šoreiz klātesot mācītājam Artim Burovam, “Sudrabs” ir saņēmis savu svētību: “Kafejnīca “Sudrabs”, pateicoties savam izvietojumam, ir lieliska vieta, kurā baudot kafiju un vērojot uz Martas ielas notiekošo rosību, ielūkoties nākotnē, lai saskatītu ceļu, kurš personīgi tikai Tev ejams, lai izstrādātu plānus un idejas nākotnei, lai pieņemtu sevi tādu, kāds esi. Lai sajustu citus cilvēkus, ar kuriem Tev būs jāsadzīvo no Tev piešķirtajām minūtēm uz šīs zemes.”

Foto: Aivis Veide

2

TOP Komentāri

avatar
2 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
hmz... Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
...
Viesis
...

Kārtējā vegānu-hipsteru-metroseksuāļu tusiņa vieta. Nekā jauna vai inovatīva.

hmz
Viesis
hmz

laiks rādīs kā būs. Man nu tā 50/50