Rīga 2014 svētku pasākumos darbojas bērnu drošības skoliņa

“Ir svarīgi, ka mūsu bērni visdažādākajās situācijās, īpaši uz ceļa, pilsētas ielās un publiskos pasākumos, labi orientējas noteikumos un pārzina nozīmīgākos drošības principus. ERGO drošības skoliņā katrs mazais dalībnieks apgūs šos pamatus, varēs nokārtot eksāmenu un saņems droša gājēja apliecību,” stāsta Ingrīda Ķirse, ERGO valdes locekle Baltijas valstīs.

Bērnu drošības skoliņa ir īpaši veidota aktivitāte, kurā simboliskā kartē attēlota pilsētas ielu satiksme. Tajā tiek izspēlētas dažādas situācijas, un bērni apgūst, kā attiecīgajā brīdī izturēties dažādos apstākļos, nodrošinot savu un apkārtējo drošību. Par pareizi apgūtiem un izpildītiem uzdevumiem ERGO drošības skolā bērni saņem gājēja apliecību.

Ģimenes ar bērniem īpaši aicinātas apmeklēt Rīga 2014 pasākumus un piedalīties ERGO bērnu drošības skoliņā, apgūstot uzvedības pamatus, lai droši justos ārpus mājas. Tā darbosies Eiropas bērnu karnevālā Vērmanes dārzā 1. jūnijā no plkst. 12 līdz 18, savukārt Esplanādē 8. jūnijā Bērnu rīta ietvaros no plkst. 12 līdz 15. ERGO bērnu drošības skoliņa darbosies arī Mežaparkā Saulgriežu pasākumu laikā 21. un 22. jūnijā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar