Rīdziniekus un galvaspilsētas viesus aicina uz bezmaksas treniņiem

Sportot ir aicināts ikviens, neatkarīgi no līdzšinējās sagatavotības. Treniņu garums – stunda. Ik nedēļu “SportoRīga” ietvaros tiek nodrošināts desmitiem treniņu, projektu atbalsta Rīgas pašvaldība.

“Tiem, kuriem sāp ceļi, vai tiem, kuriem ir bijušas traumas, tiks piedāvāti vingrojumi, kurus var izpildīt sēdus. Savukārt tiem, kuri jau nodarbojas ar sportu, slodzi treniņa laikā palielinās. Vārdu sakot, ikvienam dalībniekam tiks nodrošināta individuāla pieeja, tikai par savām veselības problēmām vai vēlmēm pirms treniņa jāpastāsta trenerim,” stāsta projekta “SportoRīga” vadītāja Nataļja Ņikuļina.

Lai arī šī vasara nevar lepoties ar lieliskiem laikapstākļiem, tas nav šķērslis, lai nodarbības tiktu atceltas.

“Nesen es vadīju nodarbību Imantā – neraugoties uz lietu, atnāca 25 cilvēki. Mēs piecas minūtes skrējām, pēc tam veicām vingrojumus. Apskrējām visu rajonu, bijām samirkuši un dubļaini, taču priecīgi,” stāsta N.Ņikuļina.  

Nodarbību grafiks ir pieejams interneta vietnē www.sportoriga.lv. “Pirms došanās uz treniņu ir jāpārliecinās, vai viss attiecībā uz treniņa norisi ir spēkā – informācija šajā vietnē tiek visu laiku atjaunota,” norāda N.Ņikuļina.

Lai piedalītos sporta nodarbībā, jāierodas ērtā apģērbā. “Ja nav sporta apģērba, var uzvilkt mīksta auduma bikses, parastu kreklu vai jaku. Taču sporta apavi ir nepieciešami. Kedas šoreiz nederēs,” atgādina projekta vadītāja. Kopā ar labu noskaņojumu uz nodarbību jāņem arī savs paklājiņš, ja tāda nav – pārvalks vai palags, uz kura var izpildīt vingrinājumus guļus.

Projekts “SportoRīga” tika aizsākts pirms pāris gadiem ar mērķi rīdziniekos radīt vēlmi sportot un sportošanu padarītu pieejamāku, lai laika pavadīšana ārpus telpām nestu labumu rīdzinieku veselībai.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar