Rēzeknes Augstskolā viesojas ciemiņi

Studente Skaidrīte Mūrniece vadīja izzinošo ekskursiju un stāstīja „Pūcītes stāstu”. Bērniem bija iespēja ielūkoties enciklopēdijās, darboties ar burtiņiem, kā arī aizdomāties par savu nākotnes profesiju.

Radošajā darbnīcā papīra pūcītes palīdzēja veidot studente Agita Bīriņa. Savukārt studente Santa Rokjāne aicināja izmantot „StūRA aprites tELPU”, rotaļāties, palīdzēja uzcelt pūču mājas.

Grupiņas skolotāja Anita Dakule norādīja: „Prieks, ka bērni varēja apmeklēt Rēzeknes Augstskolu. Nodarbība patiešām bija  aizraujoša, tā bērnus ieinteresēja. Arī bijušā Skolotāju institūta telpas pēc rekonstrukcijas ieguvušas brīnišķīgas aprises. Prieks, ka augstskola tik strauji attīstās. Arī pati esmu savulaik mācījusies šajā ēkā, taču tagad tā ir pārvērtusies un kļuvusi daudz mūsdienīgāka.”

Jāpiebilst, ka ikviens interesents ir aicināts apmeklēt Rēzeknes Augstskolu, lai savām acīm pārliecinātos par studiju vidi un modernajām laboratorijām. Ekskursiju uz Rēzeknes Augstskolu var pieteikt pa tālruni 26656553 vai e-pastu san@ru.lv.

Maija beigās Rēzeknes Augstskolu apmeklēs Kaunatas vidusskolas pārstāvji, savukārt nākamā mēneša vidū ekskursija paredzēta Rēzeknes pilsētas bērniem, kuri piedalās nometnē „Zeimuļa zemē”.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar