Ražotājs Laima izstādē „Prodexpo 2014” saņem trīs zelta medaļas

Zelta medaļa piešķirta tumšās šokolādes konfektēm Laima Mon Ami, jaunajām šokolādes konfektēm Maestro un cepumiem Fantāzija. Savukārt sudraba medaļa piešķirta „Staburadzes konditorejas” ražotajai tortei Serenāde un kūciņām Skudru pūznīši ar dzērvenēm.  

Ieva Jonsone, uzņēmuma eksporta direktore: Šogad bija sajūta, ka mūs jau zina. Novērtēta ir mūsu sadarbība ar komponistu Raimondu Paulu, jo ekskluzīvā konfekšu kārba, kurā arī disks, iecienīta ne tikai mūzikas,  bet arī konfekšu dēļ. Tagad to apliecina arī jaunā Maestro kārba, kura ieguva zelta godalgu. Esam gandarīti ar paveikto, bet esam vēl ļoti tālu no tā, lai teiktu, ka nu viss ir padarīts. Liels paldies arī Latvijas vēstniecībai par sniegto atbalstu, kuram ir liela nozīme, strādājot Krievijas tirgū. 2014. gadā plānojam

30% pieaugumu, kuru plānojam sasniegt uzsākot sadarbību vēl ar 2 lielām tirdzniecības ķēdēm,  kā arī paplašinot darbību reģionos, kā piemēram Centrālā federālā reģiona tīklos un Pievolgas tīklos”.

Šobrīd Laima ražotie saldumi jau ir pieejami lielākajos Krievijas veikalu tīklos kā “Auchan”, “Okei”,”7 kontinents”, “X5 Retail”, “Diksi”, “Lenda”, “Semja, “Azbuka vkusa”, “Stokcmann”, “Netto”, “Kesko”. 2013. gadā eksporta apgrozījums uz Krievijas tirgu sasniedza 4,2 miljonus euro. 2014. gadā plānots eksporta pieaugumu uz šo tirgu palielināt par 30%. Kopumā AS Laima produkciju tiek eksportēta uz 30 eksporta valstīm, t.sk. Baltijas valstīm, Krieviju, ASV, Kanādu, Ķīnu, Izraēlu, Lielbritāniju, Īriju, Baltkrieviju, Azerbaidžānu, Kazahstānu un Turkmenistānu. Eksports veido 42% no saražotās produkcijas.

Foto: publicitātes

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Mambo Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Mambo
Viesis
Mambo

Priecājos par panākumiem!