Radīts palīgs veselīga dzīvesveida ievērošanā

Veselības kustība, nedaudz caur humoru parādot mūsu ikdienas domas un darbus, pievērsīs Latvijas iedzīvotāju uzmanību veselīgam dzīvesveidam, pārvēršot rūpes par veselību tā, lai tās kļūtu par ikdienas ieradumu.

“Lielākoties mēs apzināmies, ka veselīgs dzīvesveids būtu jāievēro katram, tomēr reālajā dzīvē bieži vien netiekam tālāk par domām. Mūsu veselības kustība parāda, ka rūpēties par sevi ir pavisam vienkārši un viegli – nedaudz pasakot priekšā, kas un kā būtu jādara, lai veselīgais dzīvesveids kļūtu par ikdienas realitāti katram Latvijas iedzīvotājam,” stāsta Evita Birzniece, aptiekas mārketinga un pārdošanas departamenta direktore. Brand Capital pētījums, kuru veikusi reklāmas aģentūra DDB sadarbībā ar GFK, apliecina: ar katru gadu veselīgs dzīvesveids kļūst cilvēkiem aizvien aktuālāks, toties tas, lielākoties, izpaužas pastiprināti interesējoties par veselīgu uzturu, mazāk – par regulārām sporta aktivitātēm. Savukārt no ielu intervijām var secināt, ka veseli cilvēki uz aptieku nedodas, tajā pašā laikā vislabākie rezultāti veselības uzturēšanā ir tiem, kuri par savu veselību rūpējas regulāri un pilnvērtīgi.

Veselības kustība “Sveiks lai dzīvo!” uzsver, ka veselīgs dzīvesveids sastāv no astoņiem pavisam parastiem un ikdienišķiem, bet ļoti svarīgiem mūsu veselības ikdienas ieradumiem: kvalitatīva miega, svaiga gaisa, fiziskajām aktivitātēm, emocionālās labsajūtas, ķermeņa kopšanas, ikgadējām pārbaudēm, sabalansēta uztura un papildus veselības izglītības. 

 

Informāciju sagatavoja:

Kristīne Jučkoviča,

Korporatīvo un sabiedrisko attiecību direktore

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar