Puzikova jaunās dziesmas video piedalās Kubasova un Gāga

Nikolajs: – “Es ilgi nebiju pārliecināts, vai pats varu kaut ko uzrakstīt. Savu draugu un kolēģu iedvesmots, tomēr nolēmu riskēt. Tagad nododu klausītāju vērtējumam to, kas sanācis. Man pašam tas ir radošs solis uz priekšu.

Dziesmas ierakstā pieaicināts piedalīties arī viens no Latvijas pazīstamākajiem un labākajiem saksofonistiem Artis Gāga, kurš redzams arī dziesmas video, un ņem tajā aktīvu dalību.

Nikolajs: – “Pazinu Arti jau agrāk, un viņš uzreiz piekrita piedalīties šajā avantūrā, par ko esmu viņam bezgala pateicīgs. Zinot viņa muzikālās spējas un žanrus, priecājos, ka viņš ne tik vien neatteica, bet arī ņēma aktīvu dalību dziesmas un video tapšanā. Viņš ir ļoti jauks cilvēks un lielisks mūziķis.”

Vienlaicīgi ar dziesmas ierakstu tapusi arī dziesmas video, kurā Nikolaja mīļotās meitenes lomu uzņēmusies sabiedrībā labi pazīstamā modele un starptautisku skaistuma un modeļu konkursu fināliste un uzvarētāja Simona Kubasova, kura pērn britu portāla Missology.com aptaujā tika atzīta par fotogēniskāko sievieti pasaulē.

TOP Komentāri

avatar