Pirmssvētku noskaņās: kā izveidot krāšņu un oriģinālu galvas rotu

Tuvojoties vasaras saulgriežiem, dāmām laiks sākt domāt par pašas darinātām galvas rotām. Viens no veidiem, kā izcelties ar oriģinālu un neatkārtojamu aksesuāru, kurš noteikti nebūs nevienai citai, ir izveidot to pašai pēc saviem ieskatiem.

Ziedu rotu darinātāja Lelde Baņģe pirmssvētku noskaņās dalās ar padomiem, kas ikvienai dāmai palīdzēs izveidot pašai savu galvas rotu. Pirms sievišķīgā aksesuāra veidošanas rūpīgi pārdomā to, kā tava ziedu rota izskatīsies!

Nepieciešamie materiāli: līmes pistole, stīpiņa (pamatne), mākslīgie ziedi, mākslīgie zaļumi, auduma gabaliņš, citi dekori (pēc vēlmes).

Ziedu rotas darināšana:

Pirms ziedu rotas veidošanas uz stīpiņas ar līmes pistoli rūpīgi jāuzlīmē kāds materiāls, piemēram, auduma gabaliņš vai mākslīgas zaļas lapiņas, uz kurām tiks piestiprināti ziedi.

Izvēlies vietu, kur vēlies līmēt lielākos ziedus un sāc ar lielāko dekoru pielīmēšanu pie pamatnes. Kad tas ir izdarīts, turpini ar mazāko dekoru līmēšanu.

Ziedu rotas darināšanas procesā neaizmirsti arī par dažādību! Paralēli ziedu līmēšanai neaizmirsti arī par zaļumiem un citiem dažāda izmēra dekoriem, kas galvas rotu darīs krāšņāku.

Nebaidies ziedus un citus dekorus uz stīpiņas līmēt cieši – tā galvas rota izskatīsies bagātīgāka. Kad nepieciešamie dekori ir pielīmēti, tava svētku ziedu rota ir gatava!

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar