Pirmo reizi notiks brīvdabas festivāls ‘’Ģimenes svētki’’

15.septembrī, Lucavsalā ar vērienīgi plašu programmu notiks pirmais brīvdabas festivāls ‘’Ģimenes svētki’’. Festivāls apmeklētājiem piedāvās risinājumus laimīgas un piepildītas ģimenes dzīves veidošanai, pilnveidošanai un uzturēšanai. ‘’Ģimenes svētkos’’ būs iespēja apmeklēt dažādas lekcijas, seminārus un diskusijas, piedalīties radošās darbnīcās un stila pārvērtībās, iesaistīties atrakcijās, spēlēs un sportiskās nodarbēs, apmeklēt smieklu un dažādu deju meistarklases un piedalīties virknē daudzveidīgu norišu. Turklāt organizatori ir izstrādājuši īpaši draudzīgu cenu politiku festivāla ieejas biļetēm.

Festivāla programma ir daudzpusīga, lai sev interesējošu nodarbi atrastu ikviens, neatkarīgi no vecuma, dzimuma vai ģimenes stāvokļa. Festivālā ‘’Ģimenes svētki’’, visas dienas garumā, piedalīsies dažādu nozaru profesionāļi– psihologi, seksologi, pedagogi, stilisti, krūts barošanas speciālisti, ģimenes psihoterapeiti, aukles, meistarklašu vadītāji un aktīvās atpūtas organizatori. Tiks aptvertas dažādas tēmas, piemēram, Žanna Dubska dalīsies ar stila padomiem, un ģimenēm kopā ar Aleksandru Pavlovu būs  būs iespēja piedzīvot stila pārvērtības. Savukārt profesore un pētniece Sarma Cakula uzstāsies ar iedvesmas lekciju ‘’Kā izaudzināt veiksmīgu bērnu’’. Apzinātās seksualitātes konsultante Redžina Laura sniegs kaisles, seksualitātes un veselības veicināšanas risinājumus. ‘’Dzīves mākslas akadēmija’’ dalīsies ar zināšanām un praksēm par laimīgu attiecību veidošanas pamatprincipiem. Par sievieti mūzu dēvētā Dimantra Antra stāstīs par apzinātās radīšanas likumsakarībām, pedagogi vadīs lekcijas par izglītības metodēm darbā ar bērniem, un dažādu nozaru profesionāļi piedāvās risinājumus un dalīsies sarunās par attiecībām, seksualitāti, kvalitatīvu brīvā laika pavadīšanu, veselību un citām ģimenes dzīvē aktuālām tēmām.

Tiks piedāvāta plaša programma arī bērniem. Ikvienam būs iespēja apmeklēt radošas un izglītojošas darbnīcas, piedalīties ‘’Montesori’’ nodarbībās, salikt krāsainas koka puzles, spēlēt draudzības spēles, piedalīties konkursos, spēlēties piepūšamajās atrakcijās, un kopā ar vecākiem izkustēties Zumbā, dejot dažādu deju  meistarklasēs, atrast vismīļāko no auklītēm, no sirds izsmieties smieklu meistarklasēs, gatavot un degustēt veselīgus saldumus, un nodoties citiem vēderpriekiem, kā arī spēlēties ar patversmes ‘’Ulubele’’ četrkājainajiem draugiem un piedalīties vēl citās aizraujošās aktivitātēs. ‘’Ģimenes svētku’’ programma tiek papildināta un precizēta, lai drīzumā būtu pieejama festivāla oficiālajā mājas lapā.

Idejas autores Annas Jankelānes sapnis ir ar festivāla palīdzību Latviju veidot par stipro ģimeņu zemi. Anna norāda: ‘’Lai izveidotu Latviju par zemi, kurā mīt stipras, laimīgas un veselas ģimenes, būtiska ir ikviena cilvēka un ģimenes loma šādas valsts veidošanā. Manuprāt, Latvijas simtgade ir piemērots brīdis, kad mēs varam vienoties kopīgā mērķī – dāvāt savai valstij stiprākas ģimenes.

Brīvdabas festivāla “Ģimenes svētki” logo: Caur Latviju izvīts ģimenes spēks. Mīlestība. Cieņa un Ticība. Brīvdabas festivālu “Ģimenes svētki” rīko Dzīves Mākslas Akadēmijas fonds, kas ir vadošā organizācija Latvijā izglītības jomā par likumsakarībām veiksmīgu attiecību veidošanā ar sevi, ar savu primāri ielikto dabu, ar līdzcilvēkiem un sabiedrību.

Informāciju sagatavoja:  Kristīne Pinkule

Foto: publicitātes un portāla

TOP Komentāri

avatar