Pirmā “Stipro skrējiena” diena noslēgusies

Tajā uz starta izgāja vairāk 600 dalībnieki Izlūku skrējienā, no kuriem lielākā daļa šo izaicinājumu pieņēma pirmo reizi, kā arī skaitliski vislielākā grupa –  403 komandas, kas godam pievarēja šķēršļus 9 kilometrus garajā distancē. Kopskaitā teju divarpus tūkstoši skrējēju.

Par pirmo piecu kilometrus trases – Izlūku skrējiena absolūto uzvarētāju kopvērtējumā apbalvoja Lauru Riekstu, aiz viņas finišā par minūti atpalika Lāsma Dzene, bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Sabīne Veisa. Vīriešu konkurencē ātrākais izrādījās Sandis Kižlo, kurš trasi veica vien 17 minūtēs un 49 sekundēs. Kā otrais finiša līniju pārkāpa Kārlis Ozoliņš, bet bronzas medaļa kaklā tika kārta Ivaram Jonānam.

Starp komandām 9 kilometrus un turpat 33 šķēršļus vai to kombinācijas visātrāk veica “VP Latgale” RP1 skrējēji, savukārt otrajā vietā ierindojās NBS sauszemes kājnieku brigādes ļaudis, kas “Betsafe Stipro skrējienā” zem nosaukuma “Vienotībā spēks”. Labāko trijnieku šajā grupā noslēdza Valsts Robežsardzes koledžas studenti, kas intervijā kanālam “Rīga TV24” atzina, ka šajā skrējienā piedalījās pirmo, bet noteikti ne pēdējo reizi.

“Betsafe Stipro skrējiena” organizatori izsaka pateicību visiem skrējējiem, kas šodien devās trasē, lai pievarētu Ķeguma mototrases dubļus un izcīnītu vissīvāko cīņu – cīņu ar sevi. Paldies arī visiem līdzjutējiem, kas trases malā atbalstīja visus, kas nepadevās.

Rītdien, 28. maijā, otro cēlienu sāks plkst. 11.00, kad trasē dosies vīrieši, bet pusstundu vēlāk – sievietes. Turklāt šajā gadā skrējienu oficiāli noslēgs profesionālākie skrējēji Elites grupā. Tāpat gaidām ģimenes ar bērniem iegriezties pozitīvu pilnajā “Mazo Stipro skrējienā”.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar