Piesakies biznesa ideju konkursā

Vēl tikai trīs dienas ikvienam Latvijas iedzīvotājam, kuram ir biznesa ideja un vēlme to attīstīt reālā biznesa projektā, ir iespēja pieteikties inovatīvu biznesa ideju konkursā “Ideju kauss 2013″. Konkursu organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA,) un tā mērķis ir veicināt jaunu un konkurētspējīgu uzņēmumu rašanos. 10 000 latu balvu fondu perspektīvāko biznesa ideju atbalstam nodrošina SEB banka.

Lai pieteiktos konkursā, ideju autoriem sava iecere jāizklāsta uz vienas A4 formāta lapas un līdz š.g. 15.septembra plkst.24.00 jāiesniedz “Ideju kausa” mājaslapā www.idejukauss.lv.

Konkurss “Ideju kauss 2013″ norisināsies divās kārtās. Labākās biznesa idejas tiks virzītas konkursa otrajai kārtai, un to autori varēs apmeklēt biznesa vadības seminārus, kā arī saņemt individuālas konsultācijas biznesa plāna izstrādei.

Konkursa naudas balvu fonds ir 10 000 latu. Pirmās vietas ieguvējs saņems 5000 latu, 2.vietas ieguvējs – 3000 latu, 3.vietas ieguvējs – 1000 latu. Tiks piešķirta arī speciālbalva – “Eko-inovatīvākā ideja“, un uzvarētājs šajā nominācijā saņems 1000 latu.

 

TOP Komentāri

avatar