Pieci top trendi, kas jāzina, dodoties uz vasaras festivāliem

•Gumijas zābaki – kā zināms, laikapstākļi Latvijā, īpaši vasarā, mēdz strauji mainīties, tādēļ, dodoties uz festivālu, noteikti noderēs koši un pamanāmi gumijas zābaki, ko lieliski var kombinēt ar pusgarajām zeķēm – gan stilam, gan siltumam vasaras naktīs.

•Kimono – gan pašmāju, gan ārzemju dizaineru darinātie kimono šajā sezonā ir viena no aktuālākajām modes tendencēm. Šis apģērbs spēj pasargāt gan no lietus, gan pārmērīgiem saules stariem. Izvēlies kimono ar etnisku rakstu apdruku!

•Galvas rotas – gan šajā, gan iepriekšējā sezonā modes eksperti un stila guru izvēlas interesantas, pamanāmas galvas rotas, piemēram, ziedu stīpiņas, milzīgas cepures vai lakatus.

•Šorti ar paaugstinātu jostas vietu – visiem zināmais vecais, labais teiciens – viss jaunais ir labi aizmirsts vecais – ir attiecināms arī uz šo aktuālo trendu. Šorti ar paaugstinātu jotas vietu savu vietu modē iekaroja jau 80.gados, taču tagad atgriežas vēl skaļāk un visdažādākajās variācijās.

•Bārkstis – šis elements šosezon ir gandrīz neatņemama sastāvdaļa somām, apaviem, topiem (it sevišķi saīsinātajiem), šortiem, kleitām un pat rotaslietām. Bārkstis papildina šosezon aktuālo etnisko stilu un piešķir tam īpašu noskaņu.

Lai radītu harmoniju un ieturētu stilu, Stilago.lv pārstāve ieteic izvēlēties vienu centrālo elementu, kuru papildināt ar košiem un stilīgiem akcentiem – saulesbrillēm, cepurēm, kaklarotām.

 

Foto:bilesuserviss.lv

 

TOP Komentāri

avatar