Pavisam drīz būs lasāma Ineses Vaideres grāmata

Pasākumu vadīs Jānis Auzāns un Ēriks Hānbergs, tajā piedalīsies arī citi sabiedrībā pazīstami cilvēki un nevalstisko organizāciju pārstāvji. Līdz šim Inese Vaidere ir izdevusi vairākas zinātniska rakstura grāmatas, bet “Misija Latvijai” ir pirmā viņas grāmata daiļliteratūras žanrā.

Kas ir Jelgavas nomales “sīkais inspektors” un cik varžu mīt piemājas dīķi? Kā aizvest uz Parlamentu latviešu Dziesmu svētkus un ar kādu latviešu tautasdziesmu modināt viesnīcnieku Briselē – autobiogrāfiskās skicēs grāmata atklāj lasītājiem personības ceļu līdz Eiropas Parlamentam.

Par to, kā padomju laikā izdevies uzrakstīt disertāciju, kura kalpojusi par pamatu Latvijas reģionālās politikas izveidei, kā nejaušs fotoaparāta zibsnis izveidojis jauku un ilgu draudzību, kā viņai izdevies novērst desmitiem tūkstošu latu zaudējumu zemniekiem un aizliegumu dzert govīm no peļķes – lasiet grāmatā “Misija Latvijai”, kura tiks nodota izplatīšanai Latvijas bibliotēku tīklā!

“Eiropas Parlamenta deputāta darbā tev pašam pieder tikai savas dzīves druskas. Mans darba režīms līdzinās sprintam piecu sasaukuma gadu garumā, bet, pateicoties čaklajiem un atsaucīgajiem cilvēkiem visā Latvijā, allaž no jauna ieraugu, kāpēc esmu straujajā ritumā un ka darbs nebūt nav veltīgs. To citādi kā par misiju saukt es nespēju,” par grāmatu saka tās autore I.Vaidere.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar