Pavasarīga vistas gaļas ēdiena recepte

Vistu spārniņu „vālītes”

Recepte 4 personām.

Sastāvdaļas:

20 gab. PF “Ķekava” svaigie vistu spārniņi

Marinādei:

1 ēd.k. medus

2 ēd.k. sojas mērce

1 tējk. rīvēts ingvers

1 tējk. tomātu pasta

1 tējk. sezama sēklas

Mērcei:

200g bezpiedevu jogurts “Lakto”

2 ēd.k. svaiga, sakapāta piparmētra

Pagatavošana:

Vistu spārniņu gaļu atgriež no kaula tievākajā galā un gaļu novelk uz leju, bet neatdala no kaula.

Visas marinādes sastāvdaļas samaisa kopā un marinē tajā spārniņus apmēram stundu. Kad spārniņi iemarinējušies, tos cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 10 minūtes.

Mērcei sajauc bezpiedevu jogurtu kopā ar sakapātu piparmētru un pasniedz ar gatavajiem vistu spārniņiem.

Foto: publicitāte

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Jou Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Jou
Viesis
Jou

Jou jou jou!!! Sestdien pikniks, būš šašliks, bet šis arī derētu! 😛