Pasludina “Liepājas Metalurga” maksātnespēju

Pasludinot “Liepājas Metalurga” maksātnespēju, visa atbildība gulsies uz administratora Haralda Velmera sirdsapziņas un no viņa būs atkarīgs, vai uzņēmums atjaunos darbību vai tomēr tiks izpārdots metāllūžņos

Šodien Liepājas tiesa neizbēgami pasludinās “Liepājas Metalurga” maksātnespēju, kas radīs situāciju, kad destruktīvajiem uzņēmuma akcionāriem vairs nebūs iespējas turpināt izsaimniekot rūpnīcu un tie beidzot tiks izolēti no uzņēmuma, norādīja Kirovs Lipmans.

Saskaņā ar K.Lipmana teikto, pēc maksātnespējas pasludināšanas visa atbildība gulsies uz H.Velmera sirdsapziņas un no viņa būs atkarīgs, vai viens no lielākajiem Latvijas ražošanas uzņēmumiem atjaunos savu darbību vai tomēr tas tiks izpārdots metāllūžņos.

K.Lipmans atzīmēja, ka ir gatavs sadarboties ar H.Velmeru un iesaistīties šajā procesā, lai atjaunotu “Liepājas Metalurga” darbību un atgrieztu tā darbiniekiem zaudētās darba vietas.

“Mana vislielākā vēlēšanās būtu redzēt, ka H.Velmers maksātnespējas procesā iesaistās ar konstruktīvu un ekonomiski pragmātisku attieksmi, lai atjaunotu rūpnīcu,” uzsvēra K.Lipmans.

Foto:lm.lv

TOP Komentāri

avatar