Par laupīšanu aizturēts vīrietis

28. janvārī Jūrmalas iecirkņa policisti saņēma izsaukumu uz Kauguriem, Skolas ielu. Zvanītājs informēja, ka 2006. gadā dzimušai meitenei svešs vīrietis nolaupījis mobilo telefonu. Policisti ieradās notikuma vietā, kur notikušā aculiecinieki norādīja virzienu, kurā devies ļaundaris.

Policisti uzsāka personas meklēšanu un aptuveni stundas laikā noskaidroja, ka  iespējamā vainīgā persona ir kāds 1984. gadā dzimis vīrietis, un viņu aizturēja. Aizturēšanas brīdī likumsargi konstatēja, ka nolaupītais mobilais telefons jau ir realizēts, taču operatīvo pasākumu laikā likumsargi noskaidroja tā atrašanās vietu, to atguva un atdeva nepilngadīgajai meitenei.

Aizturētais vīrietis, kurš jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā saistībā ar narkotisko vielu un mantiska rakstura noziegumiem, atzina savu vainu noziegumā.

Šobrīd par laupīšanu ir uzsākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem.

Policistiem ir pamatotas aizdomas, ka aizturētais vīrietis varētu būt saistīts arī ar citiem līdzīgiem noziegumiem, tādēļ aicina ikvienu aplūkot attēlā redzamo vīrieti un ziņot, ja kāds ir cietis no viņa pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 67075111 vai 110.

Valsts policija

TOP Komentāri

avatar