Oskars Deigelis savā jaunajā singlā iejūtas neierastā ampluā

Mūziķis stāsta, ka šīs dziesmas pavadījums ar daļēji sacerētu melodiju, glabājies pie viņa jau pāris gadus, taču tā arī netika izmantots līdz brīdim, kad meklējot kuru dziesmu varētu iesniegt “Eirovīzija 2014” atlasē, tam tika līdz galam sarakstīta melodija un sacerēti vārdi. Veiksmīgā kārtā dziesma atrada savu ceļu līdz iekļūšanai Eirovīzijas pusfinālistu sarakstā.

“Līdz šim savas dziesmas izpildīju gan par mīlestību un attiecībām, gan par eksistenciāliem jautājumiem. Šī dziesma savā ziņā ir atgriešanās pie manām saknēm un agrākās darbības, tajā pašā laikā tas man ir pilnīgi kaut kas jauns. Dziesmai, patiesībā, ir diezgan skarbs vēstījums. Tā stāsta par to, ka mums apkārt ir tik daudz dažādu viedokļu. Par to, ka reizēm, cilvēkiem patīk uzspiest otram savu viedokli kā vienīgo un pareizo. Arī es savulaik esmu darījis tieši tāpat. Laika gaitā esmu daudz ko pārdomājis un nonācis pie dažādiem secinājumiem, kas mainījuši manus uzskatus. Tāpēc dziesmas vēstījums ir gana personisks. Un lai arī skanējums ir visai komerciāls, šajā kompozīcijā ietvertā doma atrodama krietni vien dziļākos ūdeņos. Par to, kas ir un kas nav pareizi, zinām vienīgi mēs paši un mums ir visas tiesības dzīvot dzīvi tā kā paši vēlamies, neatkarīgi no tā, ko par to domā citi,” tā par jauno singlu saka O.Deigelis.

Dziesmas mūzikas autori ir Ruslans Kuksinovičs (Rassell) un Oskars Deigelis. Teksta autors ir Oskars Deigelis. Aranžējumu veicis mūziķis un producents Rassell. Dziesmu miksējis un māsterējis Dj Dween. Janvārī paredzēts izdot arī šīs dziesmas videoklipu.

Pašlaik norit aktīvs darbs pie dziedātāja jaunā studijas albuma un jaunas koncertprogrammas, kas gan muzikāli, gan tekstuāli solās būt daudz krāšņāka un daudzveidīgāka kā līdz šim. Plānots, ka tas tiks veidots kā dubultalbums. Vienā diskā būs dzirdami līdz šim, četru gadu laikā izdotie singli, kas nav tikuši apkopoti pirmajā dziedātāja albumā, kā arī disks ar pavisam jaunām O.Deigeļa kompozīcijām.

TOP Komentāri

avatar