OLIGO – spēle, kas aizrauj

Spēlē ir atainota biznesa vide Rīgā, kas maksimāli pietuvināta reālai dzīvei. Spēlētājiem ir iespēja izbaudīt dažādas biznesa sfēras. Iejusties dažādu uzņēmuma īpašnieku ādā. Pieņemt izšķirošus lēmumus, pirkt vai pārdot dabas resursus, spēlēties akciju tirgos. Ļauties kārdinājumam un iegādāties dažādas ekskluzīvas preces: dārgās automašīnas, villas un baudīt ceļojumus apkārt pasaulei. Brīdī, kad iestājas ekonomiskās lejupslīdes cikls, tālredzīgie un apdomīgie spēj izdzīvot krīzes apstākļos, pat nopirkt vērtīgus īpašumus par pazeminātu cenu. Turpretim, pārmērīgi riskējot, ir iespēja šķirties no nozīmīgas kapitāla daļas.

„OLIGO” sniegs neatsveramu pieredzi naudas lietās un iespēju arī šodienas, krīzes laikā gūt mācību un nepieļaut vecās kļūdas, kuras spēj novest līdz kraham. Šī būs vienreizēja iespēja jebkura vecumam un profesijas pārstāvim ļauties azartiskiem biznesa līkločiem.

Spēles autors Haralds Salmiņš: “Spēlē balstīta uz reāliem notikumiem. Izspēlējot šo spēli, Jūs spēsiet labāk pārvaldīt savu dzīvi. Lieliska pieredze Jums reālajā pasaulē.”

Foto: Madara Soste

TOP Komentāri

avatar