Notiks pirmais treniņš pirms Stipro skrējiena

Lai varētu laicīgi un pilnvērtīgi sagatavoties šī gada “Stipro skrējienam”, kā arī satikties ar citiem, iedvesmoties un gūt pozitīvas emocijas, dalībnieki aicināti aprīlī apmeklēt bezmaksas sagatavošanās treniņus, kurus vadīs treneri: Danute Tamme, Juta Ivanova un Pāvels Fjodorovs. Pirmais no tiem norisināsies šo svētdien, 12.aprīlī plkst. 13:00. Pulcēšanās tirdzniecības centra “Galerija Centrs” (Rīgā) 5.stāvā, sporta kluba “Centrs” priekštelpā.

Pēc tam plānota iesildīšanās, skrienot cauri Vecrīgai pa Audēju ielu, pāri Akmens tiltam līdz Uzvaras parkam, kur notiks treniņa turpinājums, tā ilgums – līdz divām stundām. Ierodoties uz treniņu, dalībniekiem obligāti jāņem līdzi izdrukāta “Stipro skrējiena” reģistrācijas apliecība.

Treniņos aicināts piedalīties ikviens “Stipro skrējiena” dalībnieks, neskatoties uz sportisko formu vai iepriekšējo pieredzi. Paredzēts sportot gribētājus dalīt trīs grupās: zemas, vidējas un augstas fiziskās sagatavotības līmenis. Tāpat arī pēc uzbūves treniņus dalīs daļās, proti, skriešana, spēks un funkcionalitāte.

“Stipro skrējiena” sagatavošanas treniņi norisināsies katru nedēļu, svētdienās, līdz pat 3.maijam.

Foto: publicitāte

TOP Komentāri

avatar