Notiek pieteikšanās bezmaksas kursam „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās”

Dalībai apmācību kursā var pieteikties Latvijas augstskolās studējošie bakalaura programmu vecāko kursu (pabeigti vismaz 2 kursi) studenti, maģistrantūras un doktorantūras studenti, kā arī augstskolu absolventi un topošie uzņēmēji. Kursa ietvaros tiks apmācīti 30 Latvijas augstskolu vecāko kursu studenti, kā arī topošie uzņēmēji, kuri ir motivēti iesaistīties uzņēmējdarbībā  un kuriem nepieciešama zināšanu pilnveidošana savas inovatīvās biznesa idejas attīstībai.

Apmācību kursa dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc dalībnieku atlase tiks veikta, pamatojoties uz iesniegtajām biznesa idejām – tām jābūt reālām un inovatīvām. Īpaša svarīga būs arī pretendenta motivācija uzņēmējdarbības uzsākšanai.

Divu nedēļu intensīvajā apmācību kursā „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās” ietilpst piecu dienu teorētiskās apmācības, kā arī pēcapmācību konsultācijas un pirmsinkubācijas pakalpojumi. Dalībnieki kursu laikā no ekspertiem uzzinās, kā attīstīt biznesa ideju, kā piesaistīt investorus, zinošus ekspertus un klientus.

Plašāka informācija par pieteikšanos un iesniedzamajiem dokumentiem Banku augstskolas mājaslapā.

Foto: permitzgroup.com.au

TOP Komentāri

avatar