Noskaidroti pagājušā gada iedvesmojošākie LabieDarbi.lv projekti

Gada Balvā par 2013. gada iedvesmojošāko projektu nominācijā “Mēs – sabiedrībai” tika atzīts TV raidījums “Gribu mājas”. Tā tematika ir veltīta bērnu un vecāku attiecībām, problēmām un to risinājumiem. Raidījumā tiek stāstīts arī par adopciju, jo, kā uzskata projekta īstenotāji, par šo tēmu ir jārunā plašāk. LabieDarbi.lv Gada Balvu nominācijā “Mēs – izglītībai” saņēma Balvu pirmsskolas izglītības iestādes “Sienāzītis’’’ mazie audzēkņi un pedagogi. Šajā bērnudārzā ar LabieDarbi.lv atbalstu tika radīta vide, lai rosinātu bērnos zinātkāri par vidi ap mums. Savukārt gada sportista balvu no vieglatlētes Lauras Ikaunieces rokām saņēma godalgotie dejotāji Marts Puniņš un Dana Jākobsone. Ar labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv atbalstu viņiem bija iespēja piedalīties 2013. gada Pasaules sporta deju spēlēs.

Par Gada Vides projektu kļuva iecere par bērnu aktīvās atpūtas laukuma izveidi Jaunkalsnavā, bet par kultūras – folkloras kopas “Pērlis” dalība festivālā Ķīnā. Par “LabieDarbi.lv Gada Cīnītāju” tika atzīsts Ralfs Aušmanis, kurš ar labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv atbalstu pērn varēja turpināt savu profesionālo izaugsmi boksā. Pie sportistiem aizceļoja arī balva nominācijā “Mēs pasaulē”. To saņēma Latvijas frisbija izlase, kas ar LabieDarbi.lv atbalstu lepni nesa Latvijas vārdu pasaulē, dodoties uz Eiropas junioru un pludmales čempionātiem.

“Sabiedrības Simpātiju balva” nonāca pie vasaras nometnes bērniem no sociālā riska ģimenēm “Tavs vasaras piedzīvojums” organizatoriem, Latvijas Sarkanā krusta komitejas pārstāvjiem no Cēsīm.

Arī šogad savu īpašo simpātiju balvu pasniedza LabieDarbi.lv iniciators SMScredit.lv. To saņēma projekts par inventāra iegādi Rēzeknes sporta klubam “Blāzma”. Kā svinīgajā ceremonijā pastāstīja AS 4finance izpilddirektors. Toms Jurjevs, pēc LabieDarbi.lv finansējuma saņemšanas futbola klubs “Blāzma” trenera Andra Studāna vadībā ir sasniedzis ļoti daudz – pērn U16 komanda bija starp piecām spēcīgākajām komandām Latvijas čempionātā, bet divas kluba komandas kļuva par Latvijas čempionēm telpu futbolā ziemas čempionātos.

“Novērtējot progresu un panākumus, kā arī, lai nostiprinātu un padarītu vēl spēcīgāku Rēzeknes futbola cietoksni un palielinātu arī valsts konkurētspēju futbolā, SMScredit.lv “Blāzmai” pasniedz savu – Īpašo balvu 1000 eiro apmērā,” uzsvēra T.Jurjevs.

Savukārt labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv vadītāja Jeļena Šļihta neslēpa gandarījumu,  par to, cik daudz labām iecerēm pagājušajā gadā ir palīdzēts piepildīties.

“Sajūta, ka mēs varam palīdzēt piepildīt cilvēku sapņus ir brīnišķīga. Latvijā ir tik daudz talantīgu un darboties gribošu cilvēku, tādēļ esam priecīgi, ka varam viņiem sasniegt arvien vairāk,” priecājas J. Šļihta. Viņa informē, ka pagājušajā gadā ar iniciatīvas atbalstu īstenoti 52 projekti par kopējo summu 181 762 eiro.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar