Normunds Rutulis “Ai, brāļi, brāļi, tēva dēli”

Normunds Rutulis turpina iepazīstināt ar jaunajām Maestro Raimonda Paula dziesmām, kā nākamo publicējot “Ai, brāļi, brāļi, tēva dēli”, kura arī tiks iekļauta, pavasarī gaidāmajā, pavisam 12 jaunu dziesmu solo albumā.

Normunds Rutulis: “Šī ir dziesma, kuras tautiskās melodijas līnijas un šķipsniņa etnogrāfiskā skanējuma ļāva saprast, ka tai jābūt publicētai īsi pirms Latvijas valsts simtgades svinībām. Galvenie tēli šajā stāstā ir spēcīgi latviešu vīri, savas Dzimtenes sargi, un, kuri spēj piepildot sentēvu cerības. Tēvzemei un brīvībai!”

Vēlā pavasarī un vasarā tika publiskoti pirmie trīs singli – “Man nav žēl (Dziesma par Ērikonkuli)” un “Atskrien raiba dievgosniņa”, “Punktiņš, komatiņš” ir pieprasītas Normunda koncertos un tās ir kļuvušas par stabilu koncertu sastāvdaļu. Dievgosniņa  “Latvijas radio 2” spēlētāko dziesmu topā noturējās 9 nedēļas,  divas no tām pirmajā vietā.

Albuma skaņu ieraksta producenti un aranžētāji ir Jānis Kalve un Lotars Lodziņš. Ierakstos savu roku pielikuši arī taustiņinstrumentālists Kārlis Indrišonoks, mūziķis Normunds Jakušonoks, dziedātājas – Rūta Dūduma un Anmary, kā arī repa meistars Mixmaster AG.

Albums klajā nāks 2019.gada pavasarī, kam sekos koncerttūre tā paša gada septembra un oktobra mēnesī.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar