Nopietni nenopietni par sievišķību un invaliditāti

Mūsdienu sieviete ir tik daudzfunkcionāla, ka sievišķība kļūst tikai par vienu no daudzajām funkcijām, kas veido sievietes būtības potenciālu. Randiņi ir notikumi, kuros sieviete pēkšņi atceras par savu sievišķību un cenšas to neaizmirst daudzpusīgi izrādīt – ar skaistu izskatu, atraktivitāti un citām viltībām.

Kad šķiet, ka sievišķība ir aktivizēta ar jaudu un satriecošs vakars tūlīt sāksies, pēc stundas var notikt pēkšņa atklāsme!
Ko darīt, ja suns ir sagrauzis vienīgo sarkano kleitu, kad esi to uzvilkusi pēc 25 minūšu mocībām? Ja ‘ķermenim’ nav uzlādēta pilna baterija? Ja ir ziema un tu baidies, ka ienākot siltumā, sāks notecēt ūdeņi? Ja nevienā taksometrā nav gana liels bagāžnieks taviem gabarītiem? Ja tu iestrēgsti starp tramvaja sliedēm ar ‘savu riepu’ un pretī nāk tramvajs? Ko darīt, ja tev būs jāiet uz vīriešu tualeti, jo tajā ir vienīgā tev paredzēta kabīnīte? Un kā uzkāpt uz otro stāvu ar 100 kg smago līdzi paņemto motoru? Kā tumsā uzkrāsot meikapu? Un kas notiek tad, ja randiņā esi tu, viņš/-a un vēl kāds? Un kas būs, ja pēc neatbildētiem zvaniem tava mamma tomēr atbrauks tev pakaļ, bet randiņš vēl nebūs beidzies? Vai invaliditātē sievišķība ir tiešām ‘ekstra’ funkcija?

“Randiņā trijatā” satikās trīs jaunas satriecošas dāmas – Baiba Baikovska, Diāna Ponaskova un Līga Ķikute, kuras dalījās pieredzē ar nepieradinātu randiņu pavērsieniem un to, kā invaliditāte neļauj apslēpt patieso sievišķību!

Video: Inga Nestere un Ģirts Spēlmanis

TOP Komentāri

avatar