Neste Oil turpmāk sauks Neste

Pēdējo gadu laikā korporācijas izaugsme ir bijusi vairāk saistīta ar atjaunojamo degvielu ražošanu. Pašlaik Neste ir lielākais atjaunojamo degvielu ražotājs pasaulē, un tās mērķis ir turpināt izaugsmi dažādu produktu ražošanā no atjaunojamiem resursiem, piemēram, dažādiem bio produktiem ķīmijas rūpniecībai. Vārds “oil” uzņēmuma nosaukumā vairs neatspoguļoja uzņēmuma esošp profilu, tādēļ tika nolemts par korporācijas vārda maiņu uz “Neste”.

 

Arī ar jauno vārdu “Neste” Lavijā turpinās nodrošināt autobraucējus ar augstākās kvalitātes degvielu Neste Futura no Somijas par tirgū iespējami zemāko cenu kā līdz šim. Uzņēmuma juridiskais nosaukums un rekvizīti paliks nemainīgi.

 

Šogad SIA Neste Latvija atzīmē 25 gadu jubileju Latvijā. 1990.gadā Somijas enerģētikas uzņēmums Neste Oy (tagad Neste Oil Oy) uzsāka darbību Latvijā, un jau gadu vēlāk atvēra pirmo Neste (tagad Neste Oil) degvielas uzpildes staciju. Tā bija pirmā ārvalstu degvielas uzpildes stacija, kas Latvijas tirgū uzsāka pārdot rietumu standartiem atbilstošu degvielu no Somijas. Neste Oil ir lielākais automātiskās degvielas uzpildes staciju (DUS) tīkls ar 64 stacijām visā valstī, kā arī viens no lielākajiem degvielas importētājiem Latvijā. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar